Zdravlje 25. listopada 2021.

I ove godine sklopi #pinkypromiss s prijateljicom ili dečkom - kampanja koja je već spasila život 8 žena

Foto: shutterstock

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zahvaljujući kampanji #pinkypromiss čak je osam žena otkrilo rak dojke u ranoj fazi i dobilo priliku za potpuno izlječenje, a 2021. nastavljamo s istim ciljem, promocijom ranog otkrivanja raka dojke.

Svjetski prepoznata i višestruko nagrađivana javno-zdravstvena kampanja #pinkypromiss nastavlja se i u 2021. godini u suradnji s Croatia osiguranjem i uz podršku komunikacijskih platformi lifestyle portala miss7. 

Zahvaljujući kampanji čak je osam žena otkrilo rak dojke u ranoj fazi i dobilo priliku za potpuno izlječenje, a 2021. nastavljamo s istim ciljem: promocijom ranog otkrivanja raka dojke.

Cilj kampanje je podizanje svijesti o važnosti redovitog samopregleda dojki, jednostavne i brze metode koja može spasiti život i omogućiti rano otkrivanje raka dojke. Kroz projekt educirat ćemo te o bolesti i liječenju, ali i podsjećati na samopregled. 

Ambasadorica projekta je Marijana Perinić, spisateljica, komičarka, kolumnistica miss7 i pokretačica projekta 'Ženska priča' koji je prošle godine s humanitarnim karakterom zaživio kao talk-show na platformama miss7. Tijekom svake emisije gledatelji mogu uplaćivati donacije za borbu protiv raka dojke, što je svakako pravi razlog da Marijana postane ambasadorica ovog važnog projekta.

 | Author: Marijana Perinić

Obećaj, otkrij, ozdravi

Tema ovogodišnje kampanje je: Obećaj mi. Obećanje nije i ne smije biti prazna riječ već obveza da ćemo učiniti ono što se od nas traži, a ono koje dajemo uz #pinkypromiss neizmjerno je važno jer ponekad znači i sačuvan život.     

Ove godine pozivamo i muškarce da svoje supruge, djevojke, partnerice podsjete na samopregled. Dosad su #pinkypromiss sklapale prijateljice, no sada ga mogu sklopiti i parovi - on se obvezuje da će je podsjećati, a ona da će se pregledati. U kampanju će se uključiti i poznata lica te miss7 kolumnisti poput Nevene Rendeli, Andree Andrassy, Brune Šimleše, Domagoja Kneževića, Vedrana Boškovića...

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock

U sklopu kampanje napravljen je i poseban microsite na kojem možeš pronaći sve informacije o samopregledu kao i o samom raku dojke. Klikom na link tvoja prijateljica i ti, ili tvoj partner i ti, možete dati #pinkypromiss da ćete se podsjećati na redoviti samopregled.

Neke stvari treba otkriti na vrijeme - rak dojke jedna je od njih. Zato klikni na link i tvoja prijateljica i ti, ili tvoj partner i ti, možete dati #pinkypromiss da ćete se podsjećati na redoviti samopregled. Svjetski nagrađivan projekt #pinkypromiss ove godine provodimo u suradnji s Croatia osiguranjem s ciljem da podsjetimo na važnost samopregleda i pregleda dojki.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.