Zdravlje 19. studenoga 2012.

I ''onih'' dana u mjesecu budi ''fit''

Nalesgin19.11
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Opet ''oni'' dani u mjesecu? Boli te trbuh, imaš glavobolju? Osjećaš se slabo i iscrpljeno, a baš danas imaš važan sastanak, ispit i hrpu neodgodivog posla. Analgetik koji koristiš prestao je djelovati baš za vrijeme sastanka ili usred noć. Vjerojatno si u tom trenutku poželjela da je period analgezije (bez boli) trajao duže

Postoji li rješenje?

Na hrvatsko tržište došao je bovi bezreceptni analgetik Nalgesin L koji sadrži modernu molekulu naproksen natrij prisutnu već dugi niz godina u brojnim europskim i svjetskim državama. U Americi predstavlja jednu od najbrže rastućih molekula zbog brojnih pozitivnih svojstava. Jedna od tih karakteristika je upravo dugotrajno djelovanje koje osigurava dugi period analgezije zbog čega nećeš morati prečesto uzimati novu dozu lijeka (samo 2 ili maksimalno 3 puta dnevno), a bol ti neće prekidati posao ili san.

Brz početak djelovanja svima je najvažniji kada je bol u pitanju!

Nalgesin L izuzetno brzo djeluje zahvaljujući brzom otapanju u želucu i brzoj i potpunoj apsorpciji iz tankog crijeva u cirkulaciju. S obzirom na to da kod primarne dismenoreje dolazi do povećanog stvaranja prostaglandina koji uzrokuje sve navedene simptome PMS-a, Nalgesin L će inhibirati upravo stvaranje prostaglandina, glavnog uzročnika menstrualne boli i upale te tako vrlo brzo ublažiti bol.

Kome je namijenjen Nalgesin L?

Nalgesin L je namijenjen djevojkama i ženama sa simptomima primarne dismenoreje u dobi od 15 – 50 godina. Početna doza su 2 tablete.

Što još možeš učiniti za sebe kako bi olakšala simptome primarne dismenoreje?

Osim medikamentoznog liječenja savjetujemo ti da pripaziš i na prehranu. Potrebno je izbjegavati mliječne proizvode, crveno meso, žumanjak, smanjiti unos rafiniranog šećera, margarina biljnih masti. Konzumiraj više mahunarki, žitarica, zelenog povrća, dubokomorske ribe (tuna, skuša, losos) koji su odlični izvor omega 3 masnih kiselina.
Neka ti prvi izbor bude analgetik koji brzo djeluje, a trebaš ga rjeđe koristiti jer osigurava dugotrajniji period bez boli. S obzirom na to da nikad ne znamo kada će se bol pojaviti, neka Nalgesin L bude uvijek uz tebe. Za više informacija posjeti internet stranicu www.nalgesinl.hr

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.