Zdravlje 17. srpnja 2011.

Homeopatska putna ljekarna

Homeopatski_Lijekovi-Zk
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Bolest ili nezgoda mogu te zateći bilo gdje. Što ako se to dogodi na putovanju, dok si u automobilu, avionu ili na brodu? Dajemo ti kratak pregled simptoma i kako ih ukloniti najčešćim homeopatskim lijekovima koje si do nedavno mogao naći u EU ljekarnama, a sada su dostupni i na našem tržištu

Mučnina u vožnji

Kod osoba kojima je balans unutrašnjeg uha narušen gibanjem automobila, broda i sl., postoje homeopatski lijekovi koji mogu ublažiti simptome. Uzimaju se 1 sat prije početka vožnje, a zatim ovisno o težini poteškoća svakih 30 minuta ili rjeđe.

Tabacum C 6 daje se kod vrlo jake mučnine koju pogoršava micanje očiju i najmanje pokretanje tijela. Osoba je inače osjetljiva na duhanski dim.

Nux Vomica C 30 pomaže kod osoba koje imaju veliku želju za povraćanjem, a nikako ne mogu povratiti.

Krvarenje iz nosa

Ovu izrazito neugodnu, a ponekad i vrlo opasnu kliničku sliku ublažava homeopatski lijek Arnica Montana koju bi svaki putnik trebao imati kod sebe. Daje se u dozi c 6 svakih 3 do 5 minuta uz standardni postupak pritiska nosnice i oslobađanja dišnih puteva.

Putnička dijareja

Putnička dijareja je jedan od najneugodniih simptoma koje može stabilizirati Chinac 6 – homeopatski lijek koji se uzima svaki sat do max. 10 granula na dan. Ukoliko se simptomi ne smire obrati se u prvu medicinsku ustanovu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.