Zdravlje 17. prosinca 2018.

Dosje nesanica: gledaj nas uživo iz poliklinike koja prati poremećaje sna

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uživo se javljamo iz Poliklinike NeuroSan gdje istražujemo kako liječiti sve oblike nesanice, što nam poremećaji spavanja poručuju i kako si možemo pomoći.

Osjećaš se umorno tijekom dana, utječe li umor na tvoj posao i privatni život, budiš li se često tijekom noći? Na ova, ali i brojna druga pitanja o problemima koje uzrokuje nesanica odgovorit ćemo u ponedjeljak 17. prosinca, iza 16:30, u Live emisiji na Facebooku missZDRAVE!

Istražujemo poremećaje spavanja s dr. sc. Barbarom Barun, dr. med, specijalist neurologije, (International Sleep Disorder Specialist).  Dr.sc Barbara Barun certificirani je međunarodni priznati somnolog od strane World Association of Sleep Medicine.

Poliklinika specijalizirana za poremećaje spavanja

 | Author: Poliklinika NeuroSan je poliklinika specijalizirana za poremećaje spavanja od dijagnostike do liječenja. Tim ima izuzetno dugo iskustvo vezano za  sve poremećaje spavanja te nudi na jednom mjestu kako dijagnostiku tako i mogućnost rješenja problema.

Koriste vrhunsku dijagnostičku opremu prema svjetskim standardima smještenu u ugodnom ambijentu. Redakcija missZDRAVE posjetit će polikliniku i na licu mjesta odgovoriti na sva pitanja vezana uz poremećaje spavanja.

Gledaj nas u ponedjeljak 17. prosinca, iza 16:30, u Live emisiji na Facebooku missZDRAVE!


 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.