Zdravlje 10. rujna 2012.

Diskretno rješenje ženskih problema

Zene
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

TENA Lady Ultra Mini tanak je poput dnevnog uloška tako da uz potpunu sigurnost pruža i savršenu diskreciju. Idealan su izbor za žene koje se suočavaju s povremenim neželjenim gubitkom urina i potpuno su neprimjetni ispod odjeće

Ponovo nosim omiljenu haljinicu!

Uvijek sam mislila kako oslabjeli mjehur pogađa samo starije ljude. Kako bi se to moglo dogoditi meni, 42-godišnjakinji u formi, mislila sam. Prvi puta kada sam osjetila nelagodu kapanja, baš sam se bila spremala se za večeru s prijateljicom. Planirale smo se naći u popularnom restoranu u centru grada i razmijeniti pokoju riječ.

Uvijek sam se veselila susretima s prijateljicama, svaki je predstavljao novu prigodu za sređivanje. Bilo je ljetno predvečerje i planirala sam odjenuti moju omiljenu haljinicu. Istjecanje urina osjetila sam pred sami izlazak. 

Povremeno kapanje počela sam doživljavati češće, pogotovo ako bi se malo jače zakašljala ili čak nasmijala. Kako nikome nisam govorila o svojoj situaciji nisam niti znala da se zapravo s istim problemom u hrvatskoj, pa i u svijetu suočava sve veći broj žena. Nisam čak niti znala da postoji pravilna zaštita. Koristila sam ono za što sam znala da postoji i što mi je bilo poznato, a to su bili higijenski ulošci s kojima se nisam osjećala sigurno. Izbjegavala sam nositi usku odjeću, a svoju omiljenu haljinicu sam spremila u zaborav. 

Jedne večeri, naišla sam na Internetu članak koji mi je otvorio nove vidike. Kao prvo, saznala sam da se milijuni žena suočavaju s istim problemom te da nisam sama, a ono što me je najviše obradovalo je činjenica da postoji idealno i diskretno rješenje za žene koje se suočavaju s tegobama oslabjelog mjehura s kojim mogu vratiti dostojanstvo i osjećaj ženstvenosti. Nisam oklijevala.

Prvom prilikom isprobala sam besplatan uzorak TENA Lady uložaka koji su specijalno dizajnirani za upijanje urina. Na prvi pogled ulošci su djelovali prilično maleni i dosta tanki, pa moram priznati da baš nisam bila najsigurnija kako će funkcionirati, ali na kraju sam ostala ugodno iznenađena.

TENA Lady Ultra Mini

Posebno sam se ugodno iznenadila kada sam probala TENA Lady Ultra Mini koji je tanak poput dnevnog uloška tako da uz potpunu sigurnost pruža i savršenu diskreciju. Odmah sam prepoznala razliku s uloškom koji je specijalno dizajniran za upijanje urina.

Od tada ga koristim u svakoj prilici.  Naučila sam kako su TENA Lady ulošci specijalno razvijeni za upijanje urina imaju posebnu jezgru koja zadržava tekućinu što osigurava suhu površinu te koža ostaje suha i nije podložna iritacijama.

Osim toga, imaju ugrađen i specijalni sustav koji sprječava razvoj i širenje bakterija koje uzrokuju nastajanje neugodnih mirisa prouzrokovanih amonijakom. Jedino sa specijalnim ulošcima za upijanje urina uspjela sam postići potpunu zaštitu, svježinu i diskreciju.

Majka sam troje prekrasne djece, imam 42 godine, a moj oslabjeli mjehur me više ne sputava. Ponovo nosim svoju omiljenu haljinicu i osjećam se ženstveno. 

Diskretno rješenje problema

Nije važno postižemo li to s ljetnom haljinicom, večernjom torbicom ili dizajnerskim cipelama na visoku petu – volimo ženstvenost. Dobar izgled postižemo ako se dobro osjećamo u svojoj odjeći, kada istaknemo ono najljepše na nama i diskretno prekrijemo nedostatke.

Tanka poput dnevnog uloška, TENA Lady Ultra Mini je diskretno rješenje za povremeni gubitak manjih količina urina i idealna je za žene koje se suočavaju s povremenim neželjenim gubitkom urina . Neprimjetna je ispod odjeće i sadrži sustav zaštite od neugodnih mirisa Fresh Odour Control™, koji pruža ugodan osjećaj svježine i diskrecije.

Ako želiš isprobati TENA Lady, možete naručiti besplatan uzorak ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.