Zdravlje Simptomi i pomoć 18. srpnja 2017.

Često trljaš oči i osjetljiva si na svjetlo? Moguće je da imaš keratokonus

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Imaš potrebu stiskati oči kako bi bolje vidjela predmete u daljini i preosjetljiva si na svjetlo? Često trljaš oči i obišla si više ordinacija u neuspješnoj potrazi za pravom dioptrijom? Moguće je da imaš keratokonus, degenerativnu bolest rožnice za koju danas, na sreću, postoje kvalitetna i trajna rješenja.

Očna poliklinika Opto centar u mjesecu srpnju daruje dodatne popuste na preglede i "cross-linking" zahvate svima koji imaju keratokonus i/ili probleme s vidom vezane uz nepravilnu rožnicu. Ove bolesti više nisu bauk, no vrlo je važno njihovo rano prepoznavanje i praćenje na posebnim Pentacam Scheimpflug uređajima, kako oboljelih tako i članova njihove bliže obitelji jer jedino se tako na vrijeme bolest može zaustaviti postupcima kojima se učvršćuje rožnica, poput Crosslinking zahvata.

 | Author: Promo Foto: Promo

Iskusni oftalmolozi u Opto Centru koji se već dugi niz godina uspješno bave problemima vezanim uz keratokonus, marginalnu pelucidnu degeneraciju i druge bolesti rožnice u suradnji s vodećim svjetskim stručnjacima u navedenom području.

 | Author: Promo Foto: Promo

Sve informacije vezane uz konzultacije ili preglede za keratokonus možete dobiti na broj telefona 01 4686 544 ili na www.opto-centar.hr/kontakt.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.