Zdravlje 12. ožujka 2015.

Medicinski sigurno i nježno probuši uši

Busenje-Usiju-Obitelj
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Inverness je američka tvrtka koja je prva omogućila sigurno i u potpunosti higijensko bušenje ušiju. Do pojave Invernessovih inovacija uši su se bušile kod kuće uz pomoć igle i leda ili kod liječnika, ''pištoljem'' za bušenje ušiju

Inverness je ponudio jedinstven i potpuno higijenski sistem bušenja ušiju koji pruža gotovo bezbolno i potpuno nježno iskustvo. Garancija toga su sterilne medicinske naušnice i ''Safety cluch'' patent. Inovacija je u tome što je oštri vrh medicinske naušnice u potpunosti skriven zaobljenim čepićem kako bi nošenje naušnica bilo što ugodnije, a zacjeljivanje bezbolnije i brže.

Između mnoštva posebnosti, dvije su one koje samo Inverness nudi svojim korisnicima:

  1. Potpuno zatvorene i sterilne medicinske naušnice
  2. ''Safety back'' – čepić za zaštitu od ispadanja, zbog čijeg je oblika oštri vrh medicinske naušnice u potpunosti izoliran te ne dopušta prečvrsto prianjanje uz uho što pridonosi bržem i bezbolnijem zacjeljivanju

Invernessov instrument za bušenje ušiju je izrazito tih, što je od posebne važnosti za najmlađe, stoga odlazak na bušenje ušiju može proći bez stresa za dijete i roditelje. Danas, nakon 40 godina rada i ulaganja u inovacije, tvrtka Inverness prisutna je u 27 zemalja i posvetila se misiji kako bi svojim klijentima diljem svijeta pružila najsigurniju i tehnološki najsuvremeniju uslugu bušenja ušiju. Sve su to razlozi zbog kojih su zlatarnice ZAKS odabrale upravo njih.

Ljubazne i educirane djelatnice zlatarnica ZAKS pružit će Vam uslugu nakon koje će osmijeh krasiti lice Vašeg djeteta, a Vi ćete biti mirni i sigurni. Najhrabriji mališani dobit će diplomu za hrabrost kao uspomenu na taj posebni trenutak. ZAKS će i nakon bušenja brinuti o ušima Vaših najmanjih i najhrabrijih, a Vas će uputiti kako ih njegovati.

Nakon svih ovih informacija, vjerujemo da ćete ubrzo posjetiti Vama najbližu zlatarnicu ZAKS i izabrati za sebe i svoje najdraže jedan od čak 24 modela u bogatoj ponudi Inverness medicinskih naušnica.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.