Zdravlje 19. listopada 2016.

Liječničko predavanje o iscjeljenju duhovnim putem

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U Krugu prijatelja Brune Gröninga kao i Medicinsko-znanstvenoj stručnoj grupi se ne održavaju medicinska savjetovanja, nema terapija i ne održavaju se liječnički pregledi.

Zagreb u subotu 22. listopada 2016. u 19,00 sati u Europskom domu, Jurišićeva 1/1

Jastrebarsko u nedjelju 23. listopada 2016. u 17,00 sati, Muzička škola Jastrebarsko, Zrinski Frankopana 13

Predavač dr. med. Matjaž Lesjak

 

 | Author: Promo Foto: Promo

Održat će se predavanje o iscjeljenjima duhovnim putem, primjenom Učenja Brune Gröninga. Pozvani su svi zainteresirani za ovu temu. Ova predavanja su dio niza međunarodnih predavanja u organizaciji liječnika i lječitelja Medicinsko-znanstvene stručne grupe Kruga prijatelja Brune Gröninga. Predstavit će i protumačiti dokumentirana iscjeljenja, koja su se dogodila pomoću učenja Brune Gröninga, a iscijeljene osobe će svjedočiti o svojim iskustvima.

U Krugu prijatelja Brune Gröninga kao i Medicinsko-znanstvenoj stručnoj grupi  se ne održavaju  medicinska savjetovanja, nema terapija i ne održavaju se liječnički pregledi. Udruga Krug prijatelja Brune Gröninga je 2013.g. dobila međunarodnu nagradu za mir koju dodjeljuje Svjetska udruga molitelja za mir koja djeluje pod pokroviteljstvom organizacije Ujedinjenih Nacija.

Bruno Gröning: "Ne budite lakovjerni, uvjerite se sami."

Ulaz je slobodan, a za donacije ćemo biti zahvalni.

Više informacija: 091 5488204

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.