Zdravlje 03. studenoga 2020.

Beyonce otkrila kako se bori s alergijama i što će raditi za Božić

Foto: Instagram/charleeatkins
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U intervjuu za britanski Vogue između ostalog Beyonce je otkrila i jednu manje poznatu stvar o sebi. Slavna pjevačica uzgaja pčele kako bi svojim kćerima Blue Ivy i Rumi osigurala med i tako ublažila njihove alergije.

"Na imanju imam dvije košnice s oko 80 tisuća pčela. Godišnje dobijemo i nekoliko stotina staklenki meda. S uzgojem pčela počela sam jer moje kćeri imaju strašne alergije, a med ima nebrojena ljekovita svojstva", objasnila je Beyonce koju radi njezina hobija zovu Queen B.

 
 

Pjevačica je za Vogue govorila o svojim poslovnim uspjesima pjevačkim i dizajnerskim, ali i o roditeljstvu u doba pandemije. Rekla je da je njezina kći Ivy Blue (8) dovoljno velika da razumije da se nešto neobično događa oko nje te da je njezin majčinski zadatak da joj osigura pozitivno okruženje unatoč pandemiji.

Beyoncéin savjet roditeljima je da u ovo vrijeme vole svoju djecu jače nego ikada i da im to pokazuju. Rekla je i da ne podcjenjuje osjećaje i razmišljanja svoje djece, a uči ih i da nikada nisu toliko mladi da ne bi pridonijeli mijenjanju svijeta nabolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

British Vogue December 2020

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Pjevačica je otkrila i kako će proslaviti Božić: "Moji blizanci imaju tri godine i sada su dovoljno stari da mogu razumjeti Božić. Volim Božić. Pravimo kolačiće i ukrase. Skupljamo i ukrase s omiljenim simbolom svakog člana obitelji. Dok to radimo slušamo božićnu glazbu. Blue Djedu Mrazu ostavlja mlijeko i kolačiće i jako lijepa pisma.

Na Božić ustajemo rano i otvaramo poklone, a zatim imamo veliki ručak sa cijelom obitelji. Volim iskusiti radost Božića s djecom jer se onda i sama osjećam kao dijete."

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.