Zdravlje 14. ožujka 2022.

Amy Schumer odlučila se za liposukciju jer je bila frustrirana svojim izgledom

Amy Schumer liposukcija
Foto: Instagram Amy Schumer otvoreno je progovorila o svojoj liposukciji na koju se odlučila jer je bila frustrirana svojim izgledom
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako nikada nije smatrala da će otići na plastičnu operaciju, komičarka Amy Schumer ipak se odlučila na liposukciju o kojoj otvoreno govori.

Amy Schumer ne boji se priznati kako je na liposukciju otišla jer je bila frustrirana svojim izgledom. Četrdesetogodišnja komičarka u siječnju je podijelila da je odlučila otići na liposukciju, a u objavi na Instagramu napisala je kako nikada nije mislila da će ići na plastičnu operaciju. Predomislila se nakon što su joj u rujnu uklonili maternicu i slijepo crijevo zbog endometrioze i nakon što je carskim rezom rodila svog sina Genea koji sada ima dvije godine.

Htjela je prihvatiti svoje tijelo

Amy je u nedavnom intervjuu za The Hollywood Reporter rekla kako je samo htjela da joj se svidi njezino tijelo. "Nikada nisam bila poznata po tome da sam zgodna, ali dosadilo mi je gledati se u ogledalo”, rekla je. Držeći dio trbuha iznad ožiljka od carskog reza, Amy je rekla da je shvatila da se to područje neće poboljšati promjenama u načinu života poput "piletine na žaru i šetnje". 

Na Instagramu je objavila da sada ima oko 77 kilograma i dodala je kako ne žali zbog svoje odluke da ode na liposukciju i da otvoreno priča o tome. "Svi to rade, a ja sam samo htjela biti iskrena o tome. To sam htjela reći jer želim da ljudi znaju da sam mršavija zbog operacije", rekla je Amy na podcastu komičarke Chelsea Handler. 

Priznala je kako je nakon operacije zbog endometrioze odmah pitala za liposukciju. "Dobro sam se oporavila nakon te operacije i pitala sam mogu li na liposukciju. To sam i dobila i sada se osjećam jako dobro", dodala je Amy. Njezini rezultati liposukcije jedna su od mnogih stvari koje rado objavljuje. Već prije je otvoreno govorila i o uklanjanju maternice i neuspjeloj umjetnoj oplodnji. Njezin dugogodišnji suradnik Kevin Kane rekao je da uvijek kaže Amy kako su to osobne stvari i da to ne treba dijeliti s drugima, ali da ga Amy nikada ne posluša. "Na kraju te osobne stvari objavi na Instagramu jer misli da će se netko zbog toga osjećati bolje", dodao je Kevin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @amyschumer

Liposukcija ponekad ne pomaže

Liposukcija ne mora svakome pomoći. Ako imaš problem s celulitom, liposukcija neće pomoći. Štoviše, koža može izgledati lošije nego prije. No, endermologija, tretman koji funkcionira na principu vakuuma, daje rezultate. Jednostavno se specijalnim aparatom prelazi preko problematičnog područja u trajanju od 30 minuta. Rezultati su vidljivi poslije 10 do 15 dana. 

Osim toga, dobro izbalansirana dijeta na biljnoj bazi može pomoći kod ublažavanja upala i održavanja dobre linije. Hidratiziraj se tako što ćeš piti puno vode i konzumirati namirnice s visokim postotkom tekućine. Time ćeš ojačati vezivna tkiva u tijelu, a možeš na taj način i smršaviti. Probaj jesti što više krastavaca, rotkvica, rajčica i paprika, jer ta hrana u sebi sadrži više od 90 % vode.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.