Zdravlje Simptomi i pomoć 20. srpnja 2018.

Ako ti je stalo do partnera, pogledaj ga na pravim mjestima!

1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Devedeset posto melanoma otkrivenih na vrijeme je izlječivo. Pregledajte svoje partnere, postanite njihovi junaci i spasite im život.

Portal Zdrava Krava u suradnji s dm-om, već drugu godinu zaredom pokreće akciju "Skini se za melanom" u sklopu koje želimo potaknuti što više osoba da obave besplatne dermatološke preglede madeža i redovito rade samopregled kod kuće.

Ovoga puta skini i partnera

Dokazano je kako žene 9 puta bolje vide mrlje i melanom na koži! A iako ne vide uvijek sve, muškarci vide ono što je stvarno bitno. Iskoristi svoju super moć i skini partnera.

Posjeti stranicu skinise.24sata.hr i saznaj kako pregledati partnera u 5 jednostavnih koraka. Nauči prepoznati sumnjiv madež i kako partnera pravilno zaštititi na suncu. 

Uz naše kvizove, brzo i lako možeš saznati koji tip kože ima partner i potreban faktor zaštite, koji je rizik od nastanka melanoma te znaš li pravilno zaštititi partnera od sunca. Na kraju svakog kviza dobit ćeš i preporuku najboljeg proizvoda za sunčanje za tip kože partnera. 

Saznaj gdje može besplatno pregledati madeže i dodatno se educiraj putem članaka na Zdravoj Kravi. Podsjeti članove svoje obitelji, prijatelje, kolege i drage ljude na važnost preventivnih pregleda koji traju kratko, a spašavaju život.

Rak kože je u porastu, čak i kod mlađih osoba, a ključ izlječenja je u ranoj dijagnostici. Ukoliko se melanom dijagnosticira na vrijeme, velike su šanse za izlječenje. Zato skidajte partnere za melanom!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.