Zdravlje 17. svibnja 2024.

18. humanitarna akcija „Nisi sama – ideš s nama!“

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same poznata je po kontinuiranom razvoju novih inicijativa, a u samo sedam godina rada osmislile su brojne projekte s ciljem stvaranja bolje budućnosti za onkološke pacijentice. Njihov najpoznatiji projekt je „Nisi sama – ideš s nama!“ za besplatan taksi prijevoz žena oboljelih od raka na kemoterapije. Udruga je do sada osigurala više od 30.000 besplatnih taksi vožnji za 916 korisnica u vrijednosti od gotovo 280 tisuća eura, a sredstva prikupljaju isključivo putem donacija i humanitarnih akcija.

Sada je na redu već 18. humanitarna akcija, a tom prigodom je veliki prijatelj Udruge i hrvatski dizajner Zoran Aragović kreirao limitiranu kolekciju parea u dva dizajna, čijom će se prodajom prikupljati donacije za nastavak provođenja projekta besplatnog taksi prijevoza. Osim parea, predstavit će se i ostali proizvodi Udruge, koji će biti obuhvaćeni humanitarnom akcijom.

Stoga Vas pozivamo na:

press konferenciju povodom početka 18. humanitarne akcije koja će se održati u ponedjeljak, 20. svibnja, s početkom u 11 sati u prostorima Udruge Nismo same (Boškovićeva 7B, Zagreb)

Na raspolaganju za izjave će biti:

  • Ivana Kalogjera, predsjednica Udruge Nismo same
  • Zoran Aragović, poznati hrvatski dizajner

Također, press konferenciji će prisustvovati i korisnice usluge besplatnog taksi prijevoza, koje će biti dostupne za izjave i razgovor.

Udruga Nismo same broji mnoge uspješne projekte, kojim pružaju pomoć i podršku oboljelim ženama i njihovim obiteljima, kao što su: „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“, „Ja sam snaga“, „Lila tjedan“, „U listopadu nosimo roza“, „Humanitarni buvljak“, „Niste sami – u spomen mami“ i drugi.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.