Psiha i seks Seks i veze 12. svibnja 2017.

Žene nezadovoljne intimnim odnosima: čak 71% želi više igri pod plahtama

Foto: Guliver/Shutterstock Neki od nas osjetljiviji su na promijene ljubavne energije u vezi od drugih. Svaki put kad naši partneri učine ili kažu bilo što što se čini i najmanje neljubazno, osjećamo to kao udarac u trbuh
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Istraživanje u kojem je sudjelovalo 1309 žena pokazalo je da čak 71% žena želi više seksa, dok je 2015. taj postotak bio znatno niži i iznosio 53%. Nadalje, 46% posto žena želi uzbudljivije odnose, dok 56% njih želi iskusiti bolji seks od onog koji imaju.

Istraživači su zaključili da žene više cijene kvalitetu od kvantitete i da im je jako bitno da postoji prostor za napredak tj da je partner spreman raditi na sebi i svojim vještinama ako one to zatraže, prenosi SheKnows.

Ako i ti želiš unijeti promjene i poboljšanja u svoj seksualni život, postoje neki trikovi koji ti u tome mogu pomoći.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Nađi vremena

Svi cijenimo spontanost, ali između posla, djece i ostalih obaveza teško je slučajno pronaći vremena za intimnost. Zato je ponekad potrebno planirati ga. Nema ništa loše u tome da s partnerom dogovoriš neko vrijeme koje će biti samo vaše i koje će te iskoristiti za intimnost, fizičku i emotivnu.

8 znakova da bi trebala razmisliti o prekidu

Ne glumi

Budi otvorena i reci partneru što ti paše, a što ne. Glumljenje orgazma ili pristajanje na stvari koje ti nisu ugodne ne vodi ničemu. U svakom aspektu odnosa povjerenje i iskrenost su ključne stavke, tako je i u spavaćoj sobi. Razgovor je najbolji put do usuglašavanja interesa i želja i do obostranog užitka.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Osjećaj se dobro u vlastitoj koži

Većina žena u svom odrazu u ogledalu traži svoje mane i to je najveći problem. Upravo to dovodi do toga da kada ti partner poljubi rame ti razmišljaš o tome kako ti koža visi ili kako ti je ruka debela. Logično, to ti pokvari raspoloženje i cijeli doživljaj. Ponekad možda potpuno izgubiš volju za odnosom.

3 načina da doživiš dvostruki orgazam istovremeno

Moraš voljeti sebe da bi te drugi mogli voljeti, kako svoj karakter, tako i svoje tijelo. Zato ubuduće, kada se pogledaš u ogledalu, usredotoči se radije na te prekrasne oči ili osmijeh. Nitko nije savršen, pa tako ne moraš biti ni ti.

I tvoj partner sigurno ima neku fizičku manu. Razmišljaš li ti o njoj kada si s njim ili o stvarima koje ti se na njemu sviđaju? Mislim da ti odgovor na to pitanje dovoljno ilustrira način na koji on vidi tebe.

Uznemirujući trend: skidanje kondoma usred seksa bez ženina znanja

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.