Psiha i seks Moje emocije 14. travnja 2018.

Želim pobjeći od svih, po prvi put

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Po prvi put, ne želim muškarca. Ne želim čekati uz telefon i pitati se hoće li me nazvati. Ne želim nekoga koga sam upravo upoznala da mi upropasti večer, jer uopće ne obraća pažnju na mene. Ne želim otići kući pitati je li sa mnom sve u redu? Donosimo ispovijest naše čitateljice o potrebi za samoćom i povlačenjem..

Možda te zanima... Nesanica i depresija znak su blokirane krunske čakre Kolumne

Po prvi put, želim se maknuti daleko od ljudi. Želim biti daleko od svakoga tko me poznaje, od svakoga tko očekuje od mene da se ponašam na određen način, od svakoga tko mi govori na koji način trebam živjeti, na koji način trebam voljeti.

Po prvi put, ne želim se javiti na svoj telefon. Ne želim razgovor niti smijati na silu. Ne želim se pretvarati da sam dobro kada me netko pita kako sam, i ne želim nikome reći da sam uzrujana i razloge zašto sam uzrujana kada me netko pita. Po prvi put ne želim.

Po prvi put, ne želim plesati. Ne želim se pretvarati da uživam u glazbi, kada ju jedva i čujem. Ne želim se pretvarati da sam u dobrom raspoloženju, a sve što želim učiniti je ostati u krevetu, zamotana u svoje misli, pokušavajući razbistriti svoj um.

Po prvi put, ne želim muškarca. Ne želim čekati uz telefon i pitati se hoće li me nazvati. Ne želim nekoga koga sam upravo upoznala da mi upropasti večer, jer uopće ne obraća pažnju na mene. Ne želim otići kući pitati je li sa mnom sve u redu?

Po prvi put, želim biti sama. Daleko od buke, daleko od riječi ljudi koji mi neprestano nešto govore, što dalje od života koji me više ne uzbuđuje i daleko od istog tipa muškaraca koji mi neprestano lome srce.

Po prvi put, pomalo mi se razbistrava slika, da sam možda na krivom mjestu s pogrešnim ljudima. Možda sve osjećam krivo jer to nije pravi smjer, to nije pravi put.

Po prvi put, želim ostaviti sve što mi je sigurno i poznato. Želim otići u potragu za nečim očaravajućim, pa čak i zastrašujućim. Želim napustiti iza sebe, sve što znam i napraviti mjesta za neki drugi život da me nađe.

Po prvi put, želim otići negdje gdje nitko ne zna moje ime. Želim se sjetiti tko sam bila prije svih ovih naljepnica koje su ožbukane na mene. Želim otići negdje gdje se moja duša može povezati da se ja mogu povezati. Moram se spojiti sama sa sobom ponovno, bez da mi itko kaže kako da to učinim.

Možda te zanima... Do 2020. godine depresija će biti drugi svjetski zdravstveni problem Zdravlje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.