Psiha i seks Moje emocije 02. rujna 2020.

Večeras je pun Mjesec u Ribama koji otvara mistične kanale intuicije

Foto: shutterstock Pun Mjesec u rujnu se naziva Žetveni Mjesec jer su se pod njegovom svjetlošću obavljali poljski radovi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Maštaj! U srijedu, 2. rujna puni žetveni Mjesec u Ribama pokazuje suosjećanje, ljubav i magiju prema svijetu, pomažući nam da vizualiziramo svoje želje i uhvatimo izgubljene konce.

Vrijeme je za malo čaranja, jer pun Mjesec u Ribama 2020. održava ceremoniju u našoj najdubljoj psihi. Ove mistične mjesečeve zrake poznate su po tome što čine čuda. Kako? Otvaranjem naših kanala za duhovno vodstvo koje se u našim snovima mogu pojaviti kao znakovi ili poruke.

Tečne, sanjive Ribe omekšavaju naš otpor promjenama. Treba pustiti i pustiti da teče. Pod ovim punim mjesecom treba učiniti samo jednu stvar: predati se božanskoj mudrosti svemira. Pod ovim ezoteričnim mjesečevim zrakama tvoja je intuicija je najmoćniji glas u refrenu.

Pitanja koja si postavila prije pola godine konačno bi mogla biti odgovorena

Sjeme koje si posadila oko 23. veljače 2020. spremno je za berbu. Sjeti o čemu si tada razmišljala! Upiti koje si uputila svemiru prije šest mjeseci uskoro će se otvoriti. Ali ne nasjedaj eskapizmu. Energija Riba može postati mutna i puna zabluda, što te može odvesti s puta. Odmori se od bilo kakvih supstanci koje mijenjaju raspoloženje i stanje svijesti, ako se osjećaš nestabilno. To pomaže ublažiti "ludilo" koje puni pun Mjesec i pun Mjesec u Ribama donosi. 

Tijekom punog Mjeseca u Ribama 2020. godine, veo duhovnog podzemlja podiže se, a granice između misterije i stvarnosti zamagljuju se. Ribe vladaju snom i podsviješću, zato obrati pažnju na svoje snove - koje je Carl Jung nazvao jezikom ljudske podsvijesti. Drži bilježnicu pokraj kreveta kako bi odmah mogla zabilježiti svoje snove. Snovi otkrivaju raspoloženja i mentalno stanje, a mogu potaknuti kreativnost. Obraćati pažnju na njih vježba je u otvaranju sebe za intuitivno vodstvo.

 

Neka ti um i svi kanali budu otvoreni, čak i dok si budna, jer svemir prenosi neke prilično spektakularne informacije. Ako uspiješ utišati svoj um, možda ćeš biti pogođena božanskim rješenjem problema koji ti muči.

Pod vladavinom eteričnog Neptuna, boga mora, ovo bi bila izvrsna noć za kupanje u svjetlu punog Mjeseca, ali ako to nije moguće, možeš napuniti kadu. Ili, ako možeš zaroni u bazen. Plivanje je posebna vrsta vježbanja jer otpor vode jača mišiće i oslobađa pritisak na zglobovima. Prirodna viskoznost vode prisiljava te na sporije kretanje, dajući tvom mozgu vrijeme da temeljitije obrađuje signale iz mišića i gradi mišićnu memoriju. Najbolje je ipak to što se nikad ne osjećaš lakše nego dok si u vodi i ta energija koja podiže snagu može nadoknaditi teške, introspektivne vibracije ovog punog mjeseca.

Budi dobra prema sebi, ne zamjeraj si jer to usporava osobni rast.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.