Psiha i seks 08. listopada 2017.

Uz ove taktike zavođenja svaki će muškarac biti tvoj

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nemoj čekati da ti netko priđe! Odbaci svoje nesigurnosti i manjak samopouzdanja koji te konstantno koče u životnim potezima i odlukama. S ovim taktikama zavođenja imat ćeš alat za osvojiti srce svakoga muškarca.

Taktike zavođenja

Vremena se mijenjaju, a s njim i način na koji se muškarci udvaraju, a žene im uzvraćaju. Evo na što sve trebaš obratiti pažnju kako bi ga lakše osvojila.

1. Dodirni ga... spontano!

Blagi dodir njegovog ramena možda djeluje jednostavno i nevažno, ali ne postoji muškarac na ovom planetu koji neće osjetiti trnce kad to napraviš. Muški spol upija svu žensku pažnju, bez obzira na to kad i na koji način mu je ukažeš.

Možda te zanima... Devet znakova koji otkrivaju da si mu privlačna Psiha i seks

2. Nahrani njegovu taštinu

Za razliku od nas, muškarcima uopće ne smeta kad netko procjenjuje njihov fizički izgled. Reci mu da ima široka ramena i on će se rastopiti od sreće (provjereno!). Generalno pravilo: ako on spomene neki dio svog tijela više puta (na primjer: ''U mojoj obitelji svi imaju plave oči''), reci nešto pohvalno o tome. Da, muškarci su toliko tašti i željni komplimenata.

3. Našali se na svoj račun

Spremnost da se našališna svoj račun smatra se odlikom sigurnih ljudi. Zato mu ispričaj neki smiješan detalj iz tvoje prošlosti, ili prokomentiraj neku situaciju sa sastanka na duhovit način. To uvijek pali!

4. Pssssssst! Zadrži za sebe neke pikanterije o njemu

Recimo, saznala si od prijateljice ili na Facebooku da je napravio tetovažu (ili piercing) na određenim dijelovima tijela koji nisu izloženi pogledu, ili neku drugu pikanteriju iz njegovog privatnog života. Ma koliko te to kopkalo i koliko god željela saznati sve detalje, strpi se dok se bolje ne upoznate.

5. Ne ponašaj se kao ukočena primadona

Kako će muškarac s kojim si izašla upoznati vašu pravu prirodu, uključujući pomalo ekscentričan smisao za humor, ako tijekom cijele večeri zadržavaš isti izraz lica na sve što ti kaže? Većina muškaraca će, zbog takvog ponašanja, pomisliti da se nešto neugodno krije iza fasade. Dakle, učini nešto krajnje spontano, što osjećaš u trenutku, i budi uvjerena da će ga to oboriti s nogu i da nikad neće zaboraviti izlazak s tobom.

Možda te zanima... Ako gleda u ove dijelove tvog tijela, ne sviđaš mu se na "taj način" Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.