Psiha i seks Moje emocije 02. siječnja 2018.

Pismo onoj koja se pretvara da ne postoji kada ju život nadvlada

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pismo tebi – onoj koja postavlja zidove, jer tako je sigurnije. Pismo onoj koja se pretvara da ne postoji kada ju život nadvlada. Pismo onima koji su stekli naviku gurati druge od sebe. Nadamo se da je 2018. godina promjena.

U 2017., lako se bilo sakriti. Sakriti od svijeta, od boli, od niza bolnih događaja. Držali smo najmilije na distancama. Naučili smo kako nestati, a da nitko ni ne primijeti ili smo tako mislili.

U 2017. godini, bilo je lako misliti kako se stvari nikada neće pokrenuti na bolje. Ta razmišljanja su nas opkolila. Možda smo se ponekad i osjećali sebičnima, jer lako je kriviti nekog drugog za sve loše, ali to je na kraju krajeva samo jedna godina koja nije ničemu kriva.

Zabrinut-Žena Možda te zanima... 5 načina kako se riješiti loših misli Ljepota i relax

U 2018. godini, nemamo pojma kakav će krajolik biti. Ne znamo hoće li mržnja prevladati ili će ljubav možda doći i prštiti iz svake pukotine, a mi ćemo ju osjetiti. Nadam se da će biti ovo drugo. Ali nitko ti ne može obećati godinu čarolije, koja će popraviti sve. U stvari, godina sama po sebi to i ne može učiniti. To bi moglo biti nepošteno čak i očekivati.

Ali, Nova godina označava novi početak. 

U 2018., nadamo se da ćeš pustiti ljude u svoj život.
Nadam se da ćeš im dati priliku da upoznaju tebe – svu tvoju zamršenost, osobine koje te čine tako jedinstvenom, originalnom, posebnom. Nadam se da ćeš skinuti taj oklop koji te skriva. Da ćeš se pokazati u svjetlu u kojem te se nije moglo vidjeti, onom svjetlucavom, koji pršti radošću.

Igor-Usor Možda te zanima... Svaki novi početak pozitivan je pomak Fitness

Cijeli se svemir skriva u tebi

U 2018., nadam se da ćeš shvatiti svoju vrijednost. Ti, i samo ti, možeš utvrditi kako se osjećaš u sebi. Nadam se da ćeš pronaći snagu u tome. Cijeli svemir postoji u tebi. A na tebi je da dozvoliš drugima da otkriju sve dubine koje u sebi imaš.

Naučila si kako sakriti svoju ranjivost iz vidokruga. No, u ovoj narednoj godini dana, nadam se da ćeš osvijestiti svoju snagu i dozvoliti nedostacima da se pokažu.

Nadam se da ćeš pustiti nekog posebnog da te obožava, da te voli baš takvu predivnu kakva i jesi, ali se prvo moraš zaljubiti u sebe. Jer, u 2018. godini ti zaslužuješ sreću. Nadam se da to znaš.

Možda te zanima... 8 razloga zašto si se zaljubila baš u njega! Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.