Psiha i seks Moje emocije 21. listopada 2017.

Tvoje srce je slomljeno. Ali, vjeruj mi, ne trebaš ga više....

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tvoje srce je slomljeno. Vidim to kad razgovaramo pa spomenem njegovo ime ili kad besciljno pomičeš prst po zaslonu mobitela. Kažeš da si dobro, ali znam da nisi i to je u redu. Nadam se da to znaš.

Prekid_1 Možda te zanima... Kako preživjeti prekid u četiri koraka? Psiha i seks

Slomio ti je srce i sad pokušava svaliti krivnju na tebe, igra igrice i to nije fer. Sve one noći u kojima si se panično budila da bi shvatila kako ti nije odgovorio na poruku. Svi oni dani kada ti je rekao da ga ostaviš na miru jer te ne želi vidjeti. Svi osjećaji da si odbijena od osobe koja bi te zauvijek trebala voljeti.

Neka se to završi zauvijek. Trudiš se i trudiš, ali tvoje srce više ne može podnijeti. Otišla si od njega, a nisi se ni okrenula. Razmišljala si o tome i skupljala snage. Nisi mislila da ćeš moći. Toliko si se trudila, a on te iskorištavao. Ponašao se prema tebi užasno.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Ti to ne zaslužuješ i napokon to počinješ shvaćati. Napustiš ga, osjetiš slobodu, osjećaš kao da ti je veliki teret pao s leđa. A on frajer se opet vrati i napravi totalnu pomutnju.

Ovoga puta je drugačije jer on preklinje za tvoju pažnju. Govori ti da mu je žao, da je zeznuo i da si ti njegov svijet. Govori ti da je sve kao i prije. Zna da ćeš se vratiti ako kaže prave stvari.

 | Author: Zdrava Krava Foto: Zdrava Krava

I to jako boli. On je mogao ignorirati tvoje poruke na dnevnoj bazi, ali čim ti pošalje jednu, zna da želiš posustati. Znaš da ne misli to što kaže i boriš se svim silama. Znaš da se ništa neće promijeniti.

Stalno ti iznova slama srce, čak i kad pokušavaš krenuti dalje.

Prekid_1 Možda te zanima... Prva pomoć kod bolnog prekida veze Psiha i seks

Znam da se dio tebe želi vratiti njemu, kako i ne bi? Voliš ga cijelim srcem i samo želiš biti s njim. Vidim da pokušavaš preživjeti bez njega i da se trudiš.

Sve si snažnija bez njega, čak i onda kad si najslabija. Ideš dalje bez njega, pokušavaš pustiti život koji si zamišljala s njim i fokusiraš se na sebe i ono što te čini sretnom. Trebala bi biti ponosna.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Oduvijek ima moć nad tobom, čak i ako to nisi vidjela. Uvijek je manipulirao tobom kako bi vjerovala da ga trebaš. A sad shvaćaš da možeš sama. Shvaćaš koliko si snažna i to je nevjerojatno. Nije lako, vidim kako se boriš, ali uspijevaš.

Napokon počinješ život pun sreće. Ne čekaš nečiju poruku, ne budiš se usred noći preispitujući njegovu ljubav, ne kriviš se da nešto možeš bolje. Slobodna si od njegovih ograničenja i sad vidiš tko si zaista. Ne trebaš ga, nikada ni nisi. Potpuna si sama i sretna.

Možda te zanima... 8 znakova da je definitivno došlo vrijeme za prekid veze Zdravlje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.