Psiha i seks Moje emocije 27. kolovoza 2017.

Kako preživjeti prekid u četiri koraka?

Prekid_1
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prekid veze zna biti vrlo bolan, pogotovo za onoga tko je ostavljen. Ali kad prođu teški prvi dani, treba početi i iz tog na prvi pogled negativnog iskustva izvlačiti pouke koje će tebe kao osobu oplemeniti i učiniti te bolje pripremljenom za buduće odnose.

Vi ste sjajni!

Znamo da vam se možda ne čini tako, ali sjetite se svojih kvaliteta i zapišite to na papir. Ponavljajte ih do trenutka dok ne shvatite da dečko koji vas je ostavio nije ni zaslužio biti s vama – i krenite dalje.

Događa se svima

Nije neka utjeha, bar ne na početku, ali pomaže u trenutku kad pomislite da više nikad nećete pronaći nekoga. Eto baš sad u ovom trenutku postoji neki muškarac kojeg je ostavila djevojka – znači da niste sami. I da, postoje single muškarci.

 | Author:

Nije kraj svijeta

Možda je početak nečeg novog. Možda već sutra upoznate muškarca za kojim ćete biti ‘ludi’, a ovaj prekid poslužio je upravo zato da se možete posvetiti novoj ljubavi.

Možete naučiti nešto

Razmislite zbog čega vam nije išlo, i naučite nešto iz te priče. Ako na prekid gledate kao na nešto što će vam pomoći da vam sljedeća veza bude bolja, znači da u prošloj vezi niste bili bez razloga.

Preljub više nije razlog za prekid veze?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.