Psiha i seks 21. siječnja 2016.

Ostala je trudna nakon analnog seksa

Trudnoca_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Trudnoća kao posljedica analnog seksualnog odnosa događa se tek jednom u milijun slučajeva, a urolog Brian Steixner iz klinike “Jersey Urology Group” u Atlanti imao je jedan takav slučaj tijekom svog školovanja. Pacijentica je tijekom pregleda Steixneru rekla kako je prije trudnoće imala isključivo analni seks

Trudnoća i krvarenje iz rektuma

"Jedne noći mlada i trudna žena došla je u hitnu službu i žalila se da krvari. Iako krvarenje tijekom trudnoće nije neobično, ovo je bilo jer je bilo rektalno", ispričao je Steixner. Do toga je došlo jer je rođena s rijetkom anomalijom zbog koje joj uretra, vagina i anus nisu odijeljeni tkivom, nego je sve spojeno u jedan otvor, takozvanu kloaku

Ispostavilo se da je pacijentica rođena s kloakalnom malformacijom, rijetkim stanjem (pogađa jednu od 25 tisuća žena), a manifestira se spajanjem uretre, vagine i anusa u jednu veliku šupljinu, nazvanu kloaka. Iako liječnici ne znaju što uzrokuju ovu anomaliju, ona se obično dijagnosticira odmah po rođenju, nakon čega slijedi kirurški zahvat kojim se razdvajaju uretra,vagina i rektum.

Sve što trebaš znati o analnom seksu, a nisi se usudila pitati.

Anatomski izvana sve izgleda uobičajeno

Tako je bilo i s ovom ženom, ali izgleda da je tijekom njezine operacije došlo do pogreške liječnika ili je zbog fizičke traume tijelo formiralo fistulu (abnormalnu povezanost organa) što je rezultiralo spajanjem maternice s rektumom. Problem nije uočen jer je izvana sve izgledalo uobičajeno. Njezina vagina postala je "slijepa ulica", a mjesečnicu je dobivala rektalno.

Pacijentica je tijekom pregleda Steixneru rekla kako je prije trudnoće imala isključivo analni seks te da je ostala trudna. Nekoliko mjeseci kasnije porođaj je izvršen carskim rezom koji je bio jedina opcija. Steixner je rekao da ne zna što se sa ženom događalo nakon porođaja.

Činjenice o trudnoći nakon 30.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.