Psiha i seks Seks i veze 27. studenoga 2017.

Tri najvažnije veze koje ćeš imati u životu

Muškarci i žene
Foto: Guliver/Shutterstock Rezultati su pokazali da su muškarci žene ocijenili najatraktivnijima onda kad su im izgledale sretne.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Postoje tri vrste veza u tvom životu i ako pronađeš onu pravu iz prve, ti si prava sretnica. No većina nas mora proći tri koraka i tri veze prije no što se stvari poslože na svoje mjesto.

Svi smo imali one veze u osnovnoj školi kada bi nam prijatelj našeg budućeg dečka dotrčao i pitao nas bi li htjele biti u vezi s njim. Odgovaraš hihotajući se “Da” i igraš se s njim povremeno.

Možda dobiješ prvi poljubac, zagrljaj ili poklon, no onda mu se svidi neka druga i veza magično završava kako bi počelo nešto drugo. Vremena su tada bila puno jednostavnija, zar ne?

Možda te zanima... Kolika je vjerojatnost da će te partner prevariti? Psiha i seks

Problem je što se s vremenom, život više ne doima tako jednostavan. No u stvarnosti je još uvijek jednostavan. Kroz emocije koje osjećamo moramo otkriti poruku koju nam svemir šalje. “Sa svakim završetkom, dolazi i novi početak.“

Postoje tri vrste veza u tvom životu i ako pronađeš onu pravu iz prve, ti si prava sretnica. No većina nas mora proći tri koraka i tri veze prije no što se stvari poslože na svoje mjesto.

Prava veza u krivo vrijeme

Ovo je veza koju svi imamo u nekom trenutku. Savršeni dečko te čini sretnom, rasteš s njim, učiš s njim. No, iako te čini sretnom, znaš da te toliko toga još čeka u životu, stoga se vaši putevi odvajaju i samoj sebi govoriš: “Život je preda mnom. Ovako nešto ću opet naći, valjda.“ Nasmiješ se ne znajući da odbacujući ono što si imala, ulaziš u najtežu životnu fazu.

Možda te zanima... Mnoge možeš zaboraviti, ali uvijek će postojati ona jedna osoba koju ne možeš zaboraviti Psiha i seks

Kriva veza u pravo vrijeme

Ovo je veza koja te uništi, razdere, nauči tko si, tko želiš biti i što nisi. Ovo je veza gdje si 110% spremna zatvoriti to poglavlje i otvoriti novo, no stranice se jednostavno ne okreću. Ovo je veza u kojoj učiš, itekako. Naučiš što voliš, što želiš i što mrziš. Naučiš kako biti hrabra, iskrena, snažna, bezobrazna, tužna, ljuta i sretna u isto vrijeme.

Ovaj tip veze će ti život preokrenuti naopačke kako bi te na kraju naveo na ispravan put (a on nikada ne ide unazad). Ova veza će te dovesti do treće, a ujedno i najvažnije veze u tvom životu. One koju si mislila da imaš, no kako si je ikada mogla imati kada nisi ranije znala tko si zaista ti?

Možda te zanima... Reese Witherspoon: "Bježi od muškarca koji se ne može nositi s tvojim ambicijama" Psiha i seks

Prava veza u pravo vrijeme

Ova veza dolazi nakon prethodne dvije. I to je ona koju imaš sa samom sobom. U njoj učiš kako pronaći svoje vrijednosti, stavove, naučiš tko si uopće. Prošlost se sad doima poput puzzli koje nisi uspjela sastaviti tako dugo. Napokon voliš samu sebe, takvu kakva jesi . Ovo je najvažnija veza koju ćeš ikada ostvariti u životu. Tek nakon nje, privući ćeš onog koji je isti takav kao i ti.

Puno nas je u potrazi za nekim tko će nas upotpuniti, ne shvaćajući da smo mi ti koji moramo upotpuniti sami sebe. Ti koja si na drugom koraku, bježi iz te veze što prije. Jer tek nakon treće veze, one najvažnije, one koju imaš sa samo sobom, tvoj život postaje zaista predivan.

Možda te zanima... Oslobodi se i pusti novu ljubav u život Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.