Psiha i seks Moje emocije 27. rujna 2017.

Mnoge možeš zaboraviti, ali uvijek će postojati ona jedna osoba koju ne možeš zaboraviti

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nakon što si jednom jako voljela nikada nećeš zaboraviti kako se osjećalo tvoje srce. Ali doživjet ćeš novu ljubav. I jednog dana, tu novu ljubav koju nađeš nikad nećeš napustiti. Ali ćeš i shvatiti zašto.

Uvijek će postojati ta jedna osoba. Jedna osoba koja će ostati u tvom srcu sve do tvog posljednjeg daha. To je osoba koja će uvijek imati komad tvog srca. Ta jedna osoba te promijenila i otkrila ti nepoznati dio tebe. I bez obzira koliko se trudila i bez obzira koliko dugo je ta osoba bila pokraj tebe, sama pomisao na nju, zaustavlja disanje. Nećeš se moći riješiti tog duha i njegove sjene. Ona će ti uvijek dolaziti u najljepšim snovima i u noćnim morama.

Zimski_Par Možda te zanima... Nauči konačno razliku između ljubavi i zaljubljenosti i oslobodi se patnje Psiha i seks

No, zar to nije predivna stvar? Znati da te ta osoba voljela. Da si bila dragocjena i obožavana od te osobe koja te činila sretnom. Koja te izgradila. Koja te preoblikovala. Koja te poučila koliko si predivna, koja ti je pokazala da si dostojna vjerne i divne ljubavi. I iako ta osoba više nije pokraj tebe, čak i ako je vaša ljubav kratko trajala, ona će i dalje ostati unutar tvojih kostiju i tvojih stanica i u tvojoj mišićnoj memoriji. Ta ljubav će i dalje biti snažno živa u tebi.

Ljubav-Par1 | Author: Jennifer Weiner u svom eseju opisuje kako je spoznaja o bolesti utjecala na poimanje sreće i ljubavi Foto: Jennifer Weiner u svom eseju opisuje kako je spoznaja o bolesti utjecala na poimanje sreće i ljubavi

Jer, iako je ova osoba sada negdje drugdje, pokazala ti je koliko si čarobna. Pokazala ti je koliko si lijepa i sposobna. Njegova te ljubav  naučila da zaslužuješ biti sretna s njim ili bez njega. Njegova ljubav te naučila kako voljeti i biti voljena. I da to zaslužuješ.

Prekid1_1 Možda te zanima... Ako si ostavljena, imaš potpuno pravo biti... Psiha i seks

Nemoj gledati na njegov odlazak kao na tragediju. Ne tretiraj njegov odlazak kao grmljavinu čija kiša stalno po tebi pada. Gledaj na njegov odlazak kao na svoj novi početak. Gledaj na njegov odlazak kao otvoren put prema novoj  ljubavi i novoj vrsti čarolije.
Ne dopusti da ostane gorčina u tebi. Ne dopusti sebi da njegov odlazak zaustavi vjeru u ljubav. Imala si ljubav na kratko. Imala si veliku ljubav i potpunu promjenu života, kakvu mnogi ljudi nikada nisu imali privilegiju doživjeti. Stoga se nemoj skrivati od svog vlastitog života. Ne isključuj ljude koje voliš. Život je i dalje lijep, ako ga takvim budeš gledala. I ne usuđuj se reći da nikada više nećeš  voljeti.

Ljubav | Author: Foto: Shutterstock Foto: Foto: Shutterstock

Čuvaj sjećanja u svom umu. Neka se tvoja duša sjeti ljubavi i dopusti da ti duša pusti tu ljubav. To ne znači da ćeš ga ikada zaboraviti. To ne čini tu ljubav ništa manjom od onoga što je bila. To te ne čini nesposobnom za dalje. Samo moraš pustiti ovu osobu kako bi ponovno doživjela ljubav, da bi se ponovno zaljubila u svoj život i da bi dopustila svom srcu da se opet nekome otvori. Moraš pustiti ovu osobu da ide, kako bi ponovno živjela svoj život. Tako da ne, nikada ga nećeš zaboraviti. Nikada nećeš zaboraviti kako se osjećalo tvoje srce. Ali, doživjet ćeš novu ljubav. I jednog dana, tu novu ljubav koju nađeš nikad nećeš napustiti. Ali ćeš i shvatiti zašto.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.