Psiha i seks Seks i veze 12. listopada 2016.

Ako si ostavljena, imaš potpuno pravo biti...

Prekid1_1
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako si ostavljena, imaš pravo... ... biti ostavljena oči u oči – ne preko telefona, e-maila ili poruke! ... ugađati sebi! Kreni na jogu! Napravi manikuru! Idi u dugu šetnju! Isprobaj sve moguće i nemoguće okuse čokolade.


... apsolutno ignoriraj sve gluposti koje ti govori. ”Nikad te nisam volio...” Poslije četiri zajedničke godine i tri ponude da se udaš za njega? Dobar pokušaj!

... iskoristi sve načine da ga preboliš. Ako to znači da baciš sve poklone koje si dobila od njega i obrišeš sve zajedničke fotografije, neka tako i bude.

... otpiši ideje tipa ”hajde da ostanemo prijatelji” – one više služe da umire njegov osjećaj krivnje nego što doprinose tvojoj sreći.

... izbjegavaj ga sve dok ga potpuno ne preboliš. A kada to uspiješ, imaš pravo svuda se pojavljivati privlačna do ludila.

... pričekaj prije nego što ”ponovo kreneš u akciju”. Možda ćeš doći u iskušenje da skreneš misli o njemu pomoću nove veze, ali pričekaj dok ne budeš potpuno spremna.

 | Author:

Ako ti ostavljaš, imaš pravo...

... odbiti biti njegov psihoterapeut. Reci mu što nije bilo u redu, a ostalo prepusti plaćenom stručnjaku.

... postavi granice. Ništa mu ne duguješ. Blokiraj elektronsku poštu od njega (kao i poruke i pozive), ako odbija shvatiti tvoje znakove.

... promijeniti mišljenje o stvarima koje si prije smatrala svetim. Sad možeš priznati da je njegov osjećaj za stil sumnjiv, iako si ga prije branila. Tvoji prijatelji će odahnuti kad čuju da ti se nikada nisu ni sviđale njegove hlače.

... staviti svoju sreću na prvo mjesto.

4 znaka koja otkrivaju što tvoj partner želi u krevetu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.