Psiha i seks 09. listopada 2023.

Tri najsretnija znaku u ljubavi ovaj tjedan su...

Foto: shutterstock Mnoge žene zbog niza loših ljubavnih iskustava zaborave kako prepoznati onog pravog
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tri horoskopska znaka koja mogu uživati u sigurnim ljubavnim odnosima bez drama i neugodnih iznenađenja ovaj tjedan su...

Bik

Provodite puno vremena pokušavajući uravnotežiti svoj život, a budući da ste osoba s pozitivnom energijom, uvijek ste skloni pronaći svijetlu stranu u svakoj situaciji. Želite vidjeti stvari kao lijepe i tako stvarate uvjete za sreću. To se najviše vidi u vašem ljubavnom životu. Sreća je što ste s partnerom koji je jednako 'ružičast' kao i vi. I on želi samo najbolje. Želite najbolje, nastojite to i dobiti uglavnom zato što ne pristajete na manje. Mjesec u konjunkciji s Venerom 10. listopada optimizira taj učinak za vas.

Vodenjak

Život vam se već neko vrijeme mijenja. Imate lijep i ljubavni tranzit 10. listopada - Mjesec u konjunkciji s Venerom koji radi za vas ovog dana, a spojit će vas i osobu koju volite na način za koji niste znali da je moguć. Možda ste imali predodžbu o toj osobi, nešto što ste željeli da ispuni ... a ipak, danas vidite nešto što nikada ne biste očekivali i što ima vrlo malo veze s vašim idealom ili očekivanjima. Dakle, Mjesec u konjunkciji s Venerom donosi iznenađenja.

Možda te zanima... Horoskop za listopad za sve znakove Psiha i seks

Ribe

Kad biste mogli zadržati današnji stav, možda biste mogli živjeti svoj život osjećajući se točno onako kako ste oduvijek željeli da se osjećate kada je u pitanju vaša romansa. Iako znate sve o tome kako ljubav dolazi sa svojim usponima i padovima, preferirate srednji put. Tijekom Mjeseca u konjunkciji s Venerom 10. listopada 2023. doživjet ćete upravo taj osjećaj 'sve je jednako'. Kao da je ravnoteža ponovno uspostavljena i sva drama i bol s kojima je ova veza došla vraćena je na svoje 'tvorničke postavke' što znači — osjećate da dobivate drugu priliku voljeti i biti voljeni. Možda ovo označava novi početak, što ima smisla tijekom Mjeseca u konjunkciji s Venerom. Ostanite pri tome i nastavite vjerovati u ljubav koju imate.

nered Možda te zanima... Ovo su najneuredniji horoskopski znakovi, jeste li među njima? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.