Psiha i seks 23. siječnja 2023.

Tri horoskopska znaka koja će imati sreće u ljubavi ovaj tjedan

Foto: shutterstock Ovo je vrlo pozitivan tjedan za romantiku i fantaziju
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ova tri horoskopska znaka ako s riječi pređu na djelo ovaj tjedan uživat će u ljubavnoj sreći.

Ako nas išta podržava, kozmički gledano, onda je to Mjesec u znaku Riba, koji nam pomaže da shvatimo da nismo sami u vezi i da osoba koju volimo ima i određene 'zahtjeve'. Ne zaboravite pitati voljenu osobu s iskrenim zanimanjem kako se osjeća i zauzvrat ćete dobit nešto lijepo. Ova tri znaka bit će posebno sretna u ljubavi:

Rak

Volite znati da su stvari u vašem životu u redu, a čim se osjećate sigurno, opustite se. Ovo je stanje u kakvom volite biti, a to je i ono u čemu ćete ovih dana uživati s osobom koju volite ili koja vas zanima. Zvijezde su vam naklonjene da uživate u zajedništvu bez neprijateljstva. Mjesec u znaku Riba 23. siječnja je od velike pomoći onima od nas koji stvarno i istinski žudimo za mirom, a možda i tišinom, u kontekstu romantike. Odbijat ćete se prepustiti negativnim emocijama, a to bi trebalo biti lako jer nemate ništa preteško na umu. Vaš tjedan će proći s osobom koju volite, u miru, sigurnosti i bez tereta pretjeranog razmišljanja.

Vodenjak

Za vrijeme Mjeseca u znaku Riba mogli biste se osjećati malo zaljubljenije nego inače i ne vidite zašto ne biste uključili osobu s kojom se viđate u svoje 'dnevne planove'. Imate i sreće jer je ta osoba više nego sretna što je dio vaših planova, a tijekom tog vremena shvatit ćete da je zabavno opustiti se i prepustiti se. Proveli ste previše vremena u napetosti i depresiji. Divno je što ćete se osjećati dovoljno slobodno biti s nekim u čijem društvu stvarno uživate, ni zbog čega drugog osim da biste slavili život. Danas se osjećate živim i ponosnim što ste ljudsko biće. Znate da ovakvi dani ne mogu trajati, ali što vas briga, uživajte dok traje i dok je sve dobro u vašem svijetu. 

Ribe

Slično našem prijatelju Vodenjaku iznad, i vi ćete osjećati potrebu za društvom, ali najviše ćete htjeti biti s osobom s kojom ste u vrlo posvećenoj vezi, željet ćete se posvetiti toj vezi još više. Nećete biti tako strastveni kao vodenjaci, ali ipak, nevjerojatno ste romantični, a 23. siječnja, za vrijeme Mjeseca u znaku Riba, svom ćete partneru biti toliko dragi i neodoljivi da će vas dvoje biti teško otrgnuti jedno od drugoga. Volite svog partnera i on vam uzvraća ljubav, a čak i ako ne potraje, uživajte dok ide. Govorite ljubazno, ponašajte se suosjećajno i osjetite ljubav jer je stvorena posebno za vas.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.