Psiha i seks Seks i veze 04. lipnja 2017.

Trebam li reći sadašnjem partneru da sam varala bivšeg?

Foto: Guliver/Shutterstock Neki od nas osjetljiviji su na promijene ljubavne energije u vezi od drugih. Svaki put kad naši partneri učine ili kažu bilo što što se čini i najmanje neljubazno, osjećamo to kao udarac u trbuh
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U vezi si, sve je sjajno i nemaš nikakvu namjeru varati svog sadašnjeg partnera. Ipak, u prošlosti si to radila i sada si u dilemi. Što je bolje: reći partneru da si u prošlim vezama varala ili zatajiti taj podatak?

Odgovor na to pitanje bolje je potražiti od muškaraca, što su i napravili u redakciji Women's Healtha. Zamolili su trojicu novinara Men's Healtha da s njima podijele svoje viđenje ove škakljive situacije. Njihove odgovore prenosimo u cijelosti.

8 znakova da bi trebala razmisliti o prekidu

Iz muške perspektive

Dean Stattman"Prije ili kasnije pitat će te jesi li ikada varala zato mu radije reci sama i objasni zašto si to učinila. Dijeljenje tog iskustva s njim može i ojačati vašu vezu te mu pomoći da bolje razumije tvoje potrebe."

Paul Kita: "Najgori način da pokušaš sebe prikazati kao osobu koja zaslužuje povjerenje je prikrivanje činjenice da u prošlosti to nisi bila. Raspravu o tome uokviri stvarima koje si naučila o samoj sebi kroz to iskustvo. Tvoju iskrenost će partner prihvatiti kao znak da si naučila lekciju."

Michael Sneeden: "Stavi se u njegovu poziciju: da je on u prošlosti bio nevjeran, bi li htjela znati za to? Ako da, priznaj. Bolje da to čuje sada od tebe nego kasnije od nekog drugog."

Kako odnos s majkom u ranom djetinjstvu formira naše partnerske odnose?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.