Psiha i seks 15. studenoga 2021.

Tjedni horoskop od 15. do 21. studenog za sve znakove

Foto: shutterstock Iako je pomrčina Mjeseca tek u petak, već sada osjećamo njezin utjecaj, a pratit će nas i koji tjedan nakon
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tjedan će obilježiti pomrčina Mjeseca za koju se ne možemo pripremiti, ali je možemo prihvatiti otvorena uma

Ovoga petka čeka nas pomrčina Mjeseca u tvrdoglavom biku što znači da je pred nama astrološki uzbudljiv tjedan. Pomrčine obično donose nepredvidive i nagle promjene, tjeraju te da ideš u smjeru suprotnom od očekivanog i da si postaviš pitanja o kojima nikada nisi razmišljala. Nažalost, nema načina da se pripremiš za ove nagle preokrete ili da ih izbjegneš. Jedino što možeš napraviti je prihvatiti ih kako dolaze i naučiti iz njih vrijedne lekcije. 

Iako je pomrčina tek u petak, već sada osjećamo njezin utjecaj, a pratit će nas i koji tjedan nakon. Što očekuje pojedini horoskopski znak u ovom izazovnom periodu pročitaj u nastavku. 

Ovan

Ovan je najsretniji kada svoju vatrenu energiju može usmjeriti na nešto produktivno što će jasno pokazati rezultate. Ako si i ti rođena u znaku ovna, smišljanje novih planova i projekata je neizostavan dio tvoje osobnosti, a prihvatiti da trebaš koji dan odmora je posebno težak izazov. Ovaj tjedan iskoristi da se podsjetiš da ne mora svaki trenutak dana biti produktivan i savršeno osmišljen. Život se nastavlja čak i kad ti odlučiš napraviti pauzu i malo odmoriti, a upravo bi to trebala napraviti ovaj tjedan. 

Bik

Tipični Bikovi se rijetko osjećaju kao da znaju što trebaju raditi sa svojim životom. Ono što mogu lako ustanoviti je trenutak kada se nađu na krivom putu, no kako s krivog skrenuti na pravi put i dalje im ostaje misterij. Ovoga tjedna to rješenje moglo bi postati jasnije i velike su šanse da ćeš otkriti nešto više o sebi, svom životu i općenito svojoj svrsi na svijetu. Očekuj veliku količinu pozitivne energije. 

Blizanac

Blizanci su obično dobri u održavanju ravnoteže između zabave i obaveza, no ponekad i najdruštveniji blizanac može zapeti u rutini koja ga usporava i čini ga pomalo nesretnim. Jednom kada im se to dogodi, teško se vraćaju ravnoteži. Ako si i ti zapela u kolotečini i ne vidiš izlaz, ovaj tjedan iskoristi za osluškivanje novih prilika koje ti mogu pomoći da se vratiš balansu. Mogla bi se iznenaditi koliko je takvih prilika pred tobom, ali ih jednostavno ne vidiš. 

Rak 

Tijekom perioda truda i rada za koji ne vidiš puno rezultata lako te obuzima ljubomora prema tuđim naizgled savršenim životima. Ljubomora ne proizlazi iz njihovih uspjeha nego toga što vidiš kako uživaju u životu, a sama se ne možeš pomaknuti s mjesta. U tom trenutku počinješ razmišljati kako si i ti nekada uživala više nego sada i to te vodi u još veći očaj. Ovaj će ti tjedan pokazati kako to uopće nije istina. Nikada nije kasno za osobni razvoj i nove avanture, a kada to spoznaš lakše ćeš se odvažiti iskoristiti ih. 

Lav

Kada osjetiš da dolazi vrijeme promjena, tvoja reakcija je obično držati se svoje rutine što bolje možeš i nadati se da će te potpuno zaobići. Promjena je ipak ponekad neizbježna jer ništa u životu nije stalno. Promjene koje dolaze ovoga tjedna pokušaj odmah prihvatiti, nemoj se previše opirati jer će ti biti samo još teže jednom kada shvatiš da ih ne možeš izbjeći. 

Djevica

Kada te preplavi osjećaj stresa i prevelike količine obaveza sjeti se da je na tebi odgovornost da neke od njih odbaciš i kažeš "Dosta!". Uz malo promišljanja vidjet ćeš da je dio obaveza koje ti stvaraju stres potpuno nepotreban i da ih u samo nekoliko promišljenih koraka možeš maknuti iz života. Ponekad projekti mogu propasti, dogovori se promijeniti, a rokovi pomaknuti bez da se išta loše dogodi. Dio tebe možda će to gledati kao osobni poraz, no jednom kada osjetiš slobodu života bez stresa taj osjećaj neuspjeha brzo nestaje. 

Vaga

Vage imaju odličan osjećaj za ljude oko sebe i gotovo uvijek mogu prepoznati što drugi osjećaju ili što mogu napraviti da im pomognu. Jednom kada netko od tvojih prijatelja napravi nešto što nisi očekivala javlja se blagi osjećaj panike koji te potpuno destabilizira i natjera na propitkivanje. Ako se tako nešto dogodi ovoga tjedna nemoj paničariti. Prijatelji svakodnevno razvijaju nove interese i planove, no to ne znači da će zaboraviti na tebe. Odnosi se stalno mijenjaju, a to ne znači da nužno moraju i nestati. 
 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Pomrčine obično donose nepredvidive i nagle promjene, tjeraju te da ideš u smjeru suprotnom od očekivanog i da si postaviš pitanja o kojima nikada nisi razmišljala

Škorpion

Misterioznost škorpiona dolazi iz njihovih tajni za koje misle da baš nikada neće doći na vidjelo. To su njihove misli i osjećaji o kojima nikada ne pričaju, za koje ni najbliži ne znaju. Ovoga tjedna će biti gotovo nemoguće zadržati ih sve za sebe. Tvoje ideje i planovi narasli su toliko da se više ne mogu skrivati iza zidova koje si sagradila u mislima, a to nikako nije loša stvar. Pusti da tvoje misli napuste skriveni kutak uma i pretvori ih u stvarnost. Svemir će ti dati dovoljno energije da to napraviš. 

Strijelac

Nitko ne može paziti na to kako će reagirati u baš svakom danom trenutku. Ponekad se dogodi nešto što izazove tvoju nepromišljenu reakciju i to je sasvim normalno. Ipak, zapamti da na većinu odgovora na situaciju možeš utjecati. To će ti biti posebno korisno sada kada si u vrlo užurbanom periodu života koji može postati previše za svakoga pa i uvijek pustolovnog strijelca. Svaki put kada se dogodi nešto što iziskuje tvoju reakciju, uzmi koji trenutak da dobro promisliš o svom odgovoru jer bi ti mogao promijeniti cijeli život. 
 

Možda te zanima... Horoskop za studeni za svih 12 znakova Psiha i seks

Jarac

Tipični jarac pokušava izbjeći sentimentalnost pod svaku cijenu i prije će pokazati svoju oštriju stranu nego što će se prepustiti naivnosti optimizma. Problem nastaje kada jarcu u život dođe prilika koja je uistinu dobra, ali u njegovim očima izgleda previše dobro da bi bila istinita. Ovoga tjedna upravo takve dobre prilike doći će ti u ljubavni život i zato pokušaj barem malo popustiti svoj čvrsti stav i prihvatiti ih. Iznenadit ćeš se koliko se dobrih stvari krije iza prilika koje propuštaš. 

Vodenjak 

Vodenjaci se često prepuste brizi o svima i svemu, jedino ne o sebi. Njihov um je fokusiran na grandiozne ideje o svemiru i drugima, a briga o sebi čini im se kao zanemarivo mali dio života. Barem ovaj tjedan pokušaj više važnosti dati sebi i svojim potrebama. Fokusiraj se na sitnice te svoje male radosti u životu. Pripremi si finu večeru, pogledaj film koji te veseli ili si jednostavno pripremi kupku. Uživanje u slobodnom vremenu i životu ne znači da nećeš moći ostvariti veće stvari u životu. Baš suprotno, ono će ti pomoći da im se posvetiš s fokusiranijim umom. 

Riba

U posljednje vrijeme te obaveze čine nesretnom više nego inače. Čak te ni kreativni projekti koje inače voliš ne ispunjavaju i čini ti se da sve što radiš nema smisla. Iako se tako ne osjećaš, tvoji postupci i dalje daju značajne i vrijedne rezultate. Ovoga tjedna će ti svemir pokazati upravo to. Dobit ćeš novu energiju koja će ti pomoći vidjeti koliko je tvoj trud i rad uistinu važan. 
 

Možda te zanima... Horoskop za svih 12 znakova za razdoblje škorpiona Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.