Psiha i seks 21. prosinca 2020.

Što njegove gaće otkrivaju o njemu?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Što tvoj partner radije nosi ispod hlača? Široke bokserice koje se teško uguraju u traperice? Pripijene gaćice? Jednobojne, prugaste ili gaće s motivima? To uopće nije nevažno! Naime, njegova sklonost prema gaćama puno govori o njegovom karakteru.

Bokserice, gaćice, tange? Model gaća puno govori o karakteru muškarca. Koje nosi tvoj dragi?

Bokserice

Jedno je jasno: muškarac koji nosi široke bokserice ostao je mlad u srcu i na život gleda sasvim opušteno. Za neke žene čak i malo preležerno. Naime, što se tiče reda i točnosti, nažalost ne dobiva baš najbolje ocjene.

 | Author: Instagram/Denis Rajčić Foto: Instagram/Denis Rajčić

Vruće gaćice

Muškarci koji odaberu ovu vrste donjeg rublja imaju dobar modni ukus. Paze da nose odjeću koja grli tijelo – i naravno, uvijek drže tijelo u formi. Loša strana: često mu treba više vremena u kupaonici nego partnerici. Također je prilično izbirljiv u svim područjima života, što ponekad može doista jako živcirati njegovu partnericu.

Slip gaće

Moto ovog muškarca: red je pola uspjeha. Nositelji slip gaća čvrsto stoje s obje noge na podu, mogu preuzeti veliku odgovornost i pouzdani su. Međutim, takav muškarac nije spontani avanturist. Ali, ruku na srce, ne možeš imati sve.

 | Author: Instagram/Denis Rajčić Foto: Instagram/Denis Rajčić

Muške tange

Oh, la, la, to je jako posebna vrsta muškarca. Želi biti moderan i isticati se pod svaku cijenu – nažalost, zaboravlja da nas žene zapravo ne pale muškarci u tangama. Nosač muških tangi je tipični mačo. Misli da može imati bilo koga. Ali oprosti, tigre, u stvarnom životu to nije baš tako!

Gaće s uzorkom

Ne postoje samo svi mogući oblici, već i boje i uzorci! Ovdje vrijedi sljedeće pravilo: što je otkačeniji dizajn, to je muškarac zaigraniji. Doduše, često je još i djetinjast. Ako tražiš muškarca za dugotrajnu i ozbiljnu vezu, trebala bi izbjegavati likove koji imaju Garfielda na gaćama.

 | Author: Instagram/Denis Rajčić Foto: Instagram/Denis Rajčić

Možda te zanima... Godine života u kojima su muškarci najskloniji preljubu Psiha i seks

 

Možda te zanima... Tajne žena koje muškarci vole iskreno i dugo i nikad ih ne zaboravljaju Psiha i seks
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      mawow

      My companion is making $77 hourly at the PC. He has been laid off from work 5 months prior, yet a month ago he rounded up $10258 by simply telecommuting with program he uncovered on the web. This is the thing that he does. Give it a shot yourself...Visit Now... earn75.com

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.