Psiha i seks Seks i veze 30. siječnja 2017.

Što muškarci misle kad kažu volim te, a što žene?

Ljubav1_1
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Muškarci čarobne riječi "volim te" kažu, u prosjeku, nakon sedam mjeseci veze, dok je ženama za to potrebno više od osam mjeseci, pokazalo je istraživanje.

Britanski magazin anketirao je 2.000 muškaraca i žena koji su izlazili na ljubavne sastanke u posljednjih godinu dana. Rezultat je bio iznenađujući. Iako se smatra da su žene emotivnije, istraživanje je pokazalo da su muškarci, također, emotivni. Ponekad čak i emotivniji od žena, ma koliko to bilo teško za povjerovati.

Zaljubljeni_Par | Author: Foto: Thinkstock Foto: Foto: Thinkstock

Muškarci se brže zaljubljuju

Osim toga, istraživanje je pokazalo i da se muškarci brže zaljubljuju nego što se to događa ženama. To je zato što žene sazrijevaju ranije od muškaraca. Kada muškarac kaže "volim te" to može biti njegov način suočavanja s nekim kompleksima ili emocijama koje ne razumije. S druge strane, kada žena to kaže, onda ona to, najčešće, i osjeća.

Kliše je da muškarci koriste ljubav kako bi došli do seksa, dok žene koriste seks kako bi dobile ljubav. Ali prema podacima, proizašlim iz istog istraživanja polovica muškaraca ide na sastanke kako bi imali seks, dok to čini svega petina žena.

Razlike između dobre i loše veze

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.