Psiha i seks Seks i veze 07. lipnja 2018.

9 laži o ljubavi i svakodnevnom životu iz kultne serije 'Seks i grad'

Foto: Guliver/Shutterstock Novo izdanje serije Seks i grad potaknulo je negativne komentare
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Serija 'Seks i grad' bila je revolucionarna kasnih 90-ih i početkom 2000-ih jer je prikazivala živote prijateljica koje vode neki sasvim drugačiji način života. Pokazala je da je sasvim u redu biti solo i mnoge je žene navela na razmišljanje, no ova serija nije bez mana. U njoj ima nekih 'laži' zbog kojih se ne trebaš gristi jer ih ne možeš ostvariti.

Prva epizoda danas kultne serije 'Seks i grad' emitirala se 6. lipnja 1998. godine na HBO-u, a posljednja je prikazana u veljači 2004.  Serija o četiri najbolje prijateljice koje otvoreno razmjenjuju ljubavna iskustva "zalijepila" je milijune žena diljem svijeta za male ekrane i postala pravi hit

1. U redu je potrošiti plaću na cipele umjesto na najam stana 

Apsolutno ne! Manolo Blahnik cipele mogu biti slatke, ali one nam neće dati krov nad glavom ...pušači završavaju svoju priču puno ranije nego bi trebali. Saznaj kako se riješiti navike i neka ovo bude prvi dan tvog boljeg života..

2. Postoje samo četiri vrste žena na svijetu

Prema seriji postoje samo beznadne romantičarke, cinične radoholičarke, seks-ovisnice ili napete žene. Ali što ako imaš karakteristike sve 4 vrste žena, ili karakteristike ni jedne?

3. Isplati se potrošiti vrijeme pokušavajući promijeniti muškarca

Muškarce u odrasloj dobi je jako teško promijeniti i točka :)

4. Nema ništa loše u nekoliko koktela svaki dan u tjednu

Mamurluk je stvaran i nitko u stvarnom životu ne izgleda ispavano poput Carrie i ekipe dan poslije lude noći.

5. Prijateljice pričaju samo o muškarcima i seksu

Jedan put se frustrirana Miranda čudi kako četiri pametne žene pričaju jedino o muškarcima, ali do kraja epizode i ona se vrati natrag na razgovor o veličini penisa.

6. Možeš nositi visoke štikle 24 sata dnevno i nikad ne dobiti žulj

Svi koji su proveli nekoliko sati u vrtoglavo visokim štiklama znaju da je to nemoguće jer štikle nisu stvorene za cjelodnevnu šetnju.

7. Mačji je kašalj isplanirati susret četiri žene

Znamo da je teško je isplanirati susret dviju žena, a kamo li svakodnevna druženja četiri žene koje žive u različitim dijelovima velikog grada i imaju različito radno vrijeme.

8. Brak je jedini cilj

Čak i ako si gledala samo jednu epizodu, znaš da Charlotte ništa ne može zaustaviti da pronađe savršenog muža. No, ni ostali se ne bi bunili. Carrie je malo suptilnija u svojoj potrazi za 'gospodinom pravim', a Miranda je često frustrirana što je solo. Samantha je jedina koja izgleda kao da doista vjeruje da biti solo nije kraj svijeta.

9. Igrice i drama nužan su dio svake veze

Kada Carrie počne izlaziti s nježnim Aidanom, Carrie je pod stresom jer joj nedostaje zbunjujuća veza puna drame koju je imala s Mr. Bigom. Carrie, ako nema drame u vezi to ne znači da je dosadna!

 Doznaj kako vratiti staromodne navike u vezu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.