Psiha i seks 02. listopada 2014.

Igra i zabava za djecu i roditelje

Kitty-Uspr
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

'Kod kuće s Hello Kitty' naziv je serijala koji kroz 12 kompleta donosi zabavne slikovnice, elemente za slaganje kuće te namještaj za uređenje Hello Kitty kuće!

Uđi u čarobni svijet Hello Kittyi njezinog doma

Predstavljamo novu edukativnu i zabavnu Hello Kitty seriju Kod kuće s Hello Kitty od 12 kompleta, koja je puna zanimljivosti! Svaki tjedan u kompletu stiže slikovnica puna uzbudljivih aktivnosti, igara i slagalica te dio namještaja za Hello Kitty kuću, a svaka dva tjedna u kompletu stiže novi element od kojih se slaže kuća za Hello Kitty lutkicu!

Hello Kitty će tvojim djevojčicama iz tjedna u tjedan kroz slikovnice pomoći da što bolje upoznaju mjesto gdje žive i svijet koji ih okružuje, a slažući njezinu lijepu kuću pretvorit će Hello Kitty u svoju najbolju prijateljicu. Mnoštvo izmaštanih priča i sati igranja zagarantirani su uz ovu jedinstvenu lutkinu kuću! Kućica sadržava pokućstvo, slike, posuđe i razne uređaje, i to sve s odgovarajućim potrepštinama pa će zaigrane djevojčice imati osjećaj da uređuju istinski dom upravo onako kako bi ga uredila i sama Hello Kitty.

Potraži i zabavnu slikovnicu

U prvom Hello Kitty kompletu potraži slikovnicu koja će te zabaviti i poučiti biljkama i životinjama, kao i različitim domovima i kulturama. Uz to se dobiva i informativna brošura, vodič za slaganje kućice te dio namještaja za sobu – Hello Kitty krevetić i posteljinu! 

Prvi komplet u prodaji je od ponedjeljka, 6. listopada, na svim kioscima i na mondo.hr, a preostalih 11 kompleta izlazi svaki idući ponedjeljak. 

Prvi komplet dolazi po promotivnoj cijeni od samo 19,90 kn, dok će ostali kompleti biti dostupni po cijeni od 39,90 kn.

Ostala književna, DVD i CD izdanja pratite na Facebook stranici 24sata Shop.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.