Psiha i seks 08. travnja 2016.

Ostavljaš li dojam samouvjerene osobe?

Sreca-Zena_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako zavidiš nekim svojim prijateljicama ili kolegicama na njihovoj samouvjerenosti i stavu, trebaš znati da njihovo samopouzdanje potječe prije svega od svijesti o vlastitoj vrijednosti. I ti možeš odavati dojam sigurne i samouvjerene osobe.  Osim toga, negativan stav o sebi, ali i drugima nije zdrav jer stvara negativnu energiju. Imaj na umu da tvoja sreća i samopoštovanje kreću od tebe same i trenutka u kojem shvatiš svoje vrijednosti i kreneš naprijed

Što trebaš napraviti?

Sastavi listu od pet karakteristika koje te čine jedinstvenom osobom. To mogu biti tvoje posebne vještine, dostignuća ili karakterne crte. A onda se prisjeti situacija u kojima su ove osobine najviše došle do izražaja. To će ti svakako pomoći da se osjećaš  bolje u svojoj koži i da budeš odvažnija u stjecanju novih iskustava. 

 Ne moramo ti niti početi objašnjavati koliko ćeš više znati i moći pružiti partneru i prijateljima kada si zadovoljna sobom. Zato, kreni!

Saznaj više o emocionalnoj inteligenciji i dijeti!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.