Psiha i seks 10. rujna 2022.

Pun Mjesec u znaku riba mogao bi biti najluđi u cijeloj godini, evo što donosi za tvoj horoskopski znak

Foto: shutterstock Nije neuobičajeno da se duboko ukorijenjene emocije dignu na površinu tijekom punog Mjeseca
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Puni Mjesec je vrijeme za opuštanje i puštanje viškova koje imaš u životu. Danas će se naći u znaku riba pa je idealno vrijeme da razmisliš kako tvoja duša izražava ljubav. Zamisli ovo kao mjesečni podsjetnik da postaviš nove namjere koje će te potaknuti na samorefleksiju

Nije neuobičajeno da se duboko ukorijenjene emocije dignu na površinu tijekom punog Mjeseca, niti je neuobičajeno da se tijekom tog vremena dogode velika saznanja. To je često vrijeme koje izaziva velike promjene i trenutke otkrivenja. Sviđalo se to tebi ili ne, pun Mjesec će te uvijek osloboditi.

Ovaj pun Mjesec u znaku ribe mogao bi biti najluđi pun Mjesec u cijeloj godini, stoga se pripremi za gotovo psihodelično iskustvo! Ribe su posljednji znak u kalendaru zodijaka, što znači da su povezane s mudrošću koja dolazi samo s godinama, a možeš očekivati ​​da će se tvoji snovi činit kao stvarnost.

Ovan

Sa Suncem u djevici, više pažnje obraćat ćeš na svoje zdravlje. Promjene koje napraviš u svom životu možda se trenutno ne čine previše smislenim pa ćeš se možda osjećati demotivirano. Možemo postati demotivirani ako umanjimo moć jedne čaše vode na naše cjelokupno zdravlje. Tijekom punog Mjeseca u ribama, razmisli kako pristupaš vjeri. Vjeruješ li otvoreno da će te koraci koje poduzmeš danas odvesti u bolje sutra?

Bik

Imat ćeš želju izraziti svoju seksualnu energiju, ali te ovo razdoblje podsjeća da ne očekuješ savršenstvo od sebe. Ipak, odvoji vrijeme kako bi se fokusirala na svoju verziju savršenstva ako će ti to pomoći. Važno je i da se okružiš s ljudima koji podržavaju najbolju verziju tebe.

Blizanci

Kako bi tvoj vanjski ugled napredovao, ne zaboravi se pobrinuti za svoje unutarnje potrebe. Sunce i Venera u djevici inspiracija su za provođenje vremena kod kuće. Koliko god ovo zvučalo opuštajuće, energija Djevice traži od tebe da razmotriš što trebaš zanemariti. Ovaj Pun Mjesec je lekcija o prilagođavanju promjenama;, stoga oslobodi svoj prostor za nove stvari i prilike. Isto tako, obrati pažnju i na svoje najosnovnije potrebe.

Rak

Tijekom ovog punog Mjeseca proslavi svoj napredak. Tvoje iskustvo i interesi doveli su te do bogatstva znanja. Ako obratiš pažnju na svoje vrline, naučit ćeš cijenite sebe i razumjeti svoje vrijednosti. Odvoji vrijeme da razmisliš o tome kako te vrline možeš iskoristiti i obrati pažnju držiš li možda obrambeni stav prema nečemu. 

Možda te zanima... Počeo je svima mrski retrogradni Merkur, pogledaj što to znači za tvoj horoskopski znak Psiha i seks

Lav

Kada se osjećaš kao da je težina svijeta na tvojim ramenima, prirodna reakcija je da se osjećaš umorno. Iscrpljenost može nagovijestiti da trebaš uzeti pauzu od odnosa koji te iscrpljuju. Odvoji vrijeme za vođenje dnevnika i razmisli o tome čemu daješ svoju energiju jer ti to može pomoći da bolje upravljaš svojim vremenom. Nakon što stekneš jasnu sliku o tome što TI je na umu, možeš procijeniti svoje vrijednosti i odrediti što trebaš pustiti.

Djevica

Potreba za vezama urođena je svima. Kada dijeliš s drugima, otkrivaš da te bogatstvo i izobilje okružuju. Vodiš li računa o davanju i primanju u svojim odnosima? Odvoji vrijeme da razmisliš o svojim odnosima  i razmotri postoji li ravnoteža između davanja i primanja. Ponekad se najbolje lekcije stječu promatranjem prijatelja, a važno je i da obratiš pažnju na svoje emocije i upravljaš njima.

Vaga

Kada je u pitanju postao, pobrini se da se osjećaš dovoljno opušteno za ispunjavanje obaveza. Provjeri sa sobom kako se osjećaš i pazi na sebe te uključi meditaciju, tjelovježbu ili odmor u svoju rutinu. Osvještavanje tvojih potreba može biti dio tvoje svakodnevne rutine, a samo pet do deset minuta razmišljanja može ti pomoći da se riješiš tereta.

Škorpion

Vrijeme je da proširiš svoj društveni krug. Oni oko tebe primijetit će stalnu spremnost da se izložiš. Zadržati optimizam, čak i u teškim vremenima, neporecivo je privlačna osobina. Pun Mjesec u ribama je odlično vrijeme da provjeriš kako se osjećaš. Odvajaš li dovoljno vremena za odmor? Kako ispunjavaš svoje potrebe bez osuđivanja? Otkrivanje odgovora na ta pitanja je način na koji možeš održati suosjećanje prema sebi. 

 

Strijelac

Puno toga te čeka na karijernom putu, ali samo ako ćeš spremno raditi za to. Tvoja karijera nije ograničena na posao koji imate. To uključuje tvoje životne ciljeve, tvoje kvalifikacije i tvoj društveni krug mrežu. Ovaj Pun Mjesec bi mogao zahtijevati od tebe da odustaneš od želje da ostaneš u svom krevetu. Hodaj prema nepoznatom i izađi iz svoje zone udobnosti.

Jarac

Tvoje znanje i stručnost pokazat će svoju punu snagu tijekom punog Mjeseca u ribama. Tijekom početka ovog lunarnog ciklusa, prihvati nove promjene, posebno ono koje se odnose na proširenje tvog znanja. To možeš postići gledanjem YouTubea, slušanjem podcasta ili čitanjem knjiga. Neka te sve te informacije motiviraju, a također možeš i pisati u dnevnik o tim novim otkrićima što ti može pomoći da naučiš više cijeniti sebe.

Vodenjak

Važno je da procijeniš svoje prioritete. To ne znači da nešto radiš pogrešno, već ti može pomoći da ostaneš na pravom putu. Lako je izgubiti snagu i skrenuti s puta kada se pojave frustracije. Provjera sa sobom i svojom zajednicom odličan je način da utvrdiš koliko energije i resursa moraš dati. Možda želiš pomoći svima, ali imaš li uopće dovoljno energije da prvo pomogneš sebi?

Ribe

Tvoji odnosi uvijek nađu način da istaknu nešto o tebi što bi inače prošlo neopaženo. Prati suptilne navike koje pokupiš od ljubavnika i prijatelja i razmisli o svom rastu. Tijekom ovog punog Mjeseca, zvijezde te potiču da razmisliš koji te dijelovi tvoje osobnosti koče u rastu i povezivanju. Ključ dopuštanja ljubavi počinje sa samosvijesti i brigom o sebi pa ne možeš očekivati da ćeš dobiti ljubav ako bježiš od nje. 

Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi imaju uistinu veliko srce Psiha i seks Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi jako vole brbljati, ogovarati, tračati… Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.