Psiha i seks Moje emocije 14. prosinca 2022.

Ovi horoskopski znakovi jako vole brbljati, ogovarati, tračati…

Foto: shutterstock Blizanci predstavljaju dvije različite ličnosti u jednoj
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uvijek imate nešto za ispričati i beskrajno dugo pričate i pričate... Možda nije do vas, nego do horoskopa

Ima ljudi koji pripadaju tišoj frakciji i suzdržani su u razgovorima, a ima i onih koji se nikada „ne gase“. Naime, oni koji imaju tako ekstremni poriv za komunikacijom ponašaju se kao da inače nikada ne bi dobili priliku govoriti. Otkrivamo koji su horoskopski znakovi prirodno brbljavi.

Blizanci

Blizanci su vrlo ekstrovertirana bića. Vole razmjenjivati ideje i voditi intelektualne razgovore. Nije ni čudo da je Merkur, planet komunikacije, vladar ovog horoskopskog znaka. Bez obzira na temu, blizanci uvijek uspijevaju biti produktivni i imaju čvrsta mišljenja o gotovo svemu. Međutim, ono u čemu blizanci nisu dobri je prosuđivanje kada je razgovor gotov. Kako radije iznose svoje stavove, uživaju u tome da imaju prednost u razgovoru i nikada ne prestaju. Ova osobina ponekad čini razgovor s blizancima pomalo zamornim.

Djevica

Djevice su toliki perfekcionisti da rijetko nalaze zamjerke kod sebe. Budući da je vrlo sigurna u sebe, a smatra se i vrlo zrelom i iskusnom, zamišlja da mora stalno komentirati postupke svojih bližnjih i naravno da sve zna bolje. Premda često misli dobro, brzo se može pokazati kao šefica, a njena kritičnost nije uvijek dobro prihvaćena. Drage djevice, ponekad bi bilo bolje suzdržati se i pustiti da stvari idu svojim tijekom. Ne dijele svi vaša čvrsta načela – svi su različiti!

Ovan

Ovnovi imaju puno samopouzdanja i imaju jako visoko mišljenje o svojim stavovima. Vole se uključiti u rasprave i žele se pobrinuti da se njihovi stavovi čuju i prihvate. Bez obzira na to ima li nešto ozbiljno za pridonijeti nekom problemu ili ne, ovan je sklon stalno razmišljati naglas. Ponekad nepromišljen tok misli može dovesti do nesporazuma. Budući da je ovan vrlo tvrdoglav, ne razmišlja o veslanju unatrag. Dragi ovnovi, nema ničeg lošeg u reviziji već iznesenog  mišljenja, ali ustrajanje na njemu, čak i ako se pokaže pogrešnim, učinit će vas manje ozbiljnim.

Strijelac

Za strijelca se kaže da je nekomplicirana i opuštena osoba. Ali, kad je u blizini ljudi, a osobito u novoj sredini, brzo postaje pričljiv. Uvijek želi biti dobro primljen, a onda se voli zapetljati u svom pričanju. Naravno, to može izgledati šarmantno. Međutim, strijelca je teško zaustaviti u takvim trenucima, a može otkriti i tajne ili poglede koje je trebao zadržati za sebe. Međutim, svatko tko bolje poznaje strijelca zna da se s njim u poznatom okruženju doista može voditi vrlo intelektualne i ozbiljne razgovore.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.