Psiha i seks Moje emocije 26. svibnja 2021.

Pun Mjesec potaknut će iznošenje istine posebno kod dva znaka

Foto: shutterstock Pun Mjesec izvlači emocije na površinu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ime ovog punog Mjeseca dolazi iz mješavine izvornih američkih i europskih izvora, a Puni cvjetni Mjesec u svibnju događa se kad lokalno divlje cvijeće počne cvjetati.

Prilično je jasno da ako želiš nešto postići u životu, moraš vjerovati sama u sebe. No, to je ponekad lakše reći nego učiniti. No, puni Mjesec u Strijelcu koji ćeš na nebu moći vidjeti danas u tome će ti pomoći. On će unutar tebe probuditi one najdublje osjećaje i pokazati ti koliko je zapravo jako tvoje samopouzdanje. 

No, ovaj pun Mjesec nije 'običan' ili standardan, on je super Mjesec, a to znači da se nalazi na poziciji najbližoj Zemlji. Zbog toga će se činiti mnogo većim nego što zaista jest. "Za nas to znači da će njegove vibracije utjecati jače nego inače", kaže astrologinja Donna Page, za Woman's Health.

Ime ovog punog Mjeseca dolazi iz mješavine izvornih američkih i europskih izvora, a Puni cvjetni Mjesec u svibnju događa se kad lokalno divlje cvijeće počne cvjetati, navodi The Old Farmer’s Almanac.

Kako će on utjecati na tvoj horoskopski znak?

Mnogo ljudi tijekom svojega života preispituje svoje odluke. Neki češće, neki rjeđe. No, čak i ako su one dobre, mnogi od nas pretjeraju s razmišljanjem te zbog toga se nađu u situacijama gdje moraju odgovarati sami sebi na nepotrebna pitanja, a ona zatim utječu na naše samopouzdanje. 

Ovaj puni Mjesec pokazat će ti koja je to zapravo tvoja snaga samopouzdanja. Važno je samo da te ona ne povede, pa da ne pretjeraš. 

Ovaj puni Mjesec utjecat će na to da svima kažeš što ih ide. Osjećat ćeš se nadahnuto, donosit ćeš odluke, izlazit ćeš na spojeve, a čak ćeš i ozbiljno razmišljati o promjeni posla ili općenito karijere. Ako vjeruješ u sebe i ako zaista smatraš da je to dobar potez o kojem već dulje vrijeme razmišljaš, onda stvarno ne možeš pogriješiti, kaže Donna Page. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Kako će on utjecati na tvoju budućnost?

Ovaj će puni cvjetni Mjesec najviše utjecati na Strijelce i Blizance, osobe za koje je karakteristično da su neodlučni, a upravo on će im pomoći konačno stati nekim stvarima na kraj. 

Reći ćeš nekim ljudima kako se zaista osjećaš, a to će te odvesti na neki novi put. Cesta je pred tobom, mnogo je mogućnosti, a jednom kada se odlučiš, nitko ne kaže da na tome moraš stati. Vrijeme je da izabereš, pokušaš i ponovno se vratiš ako i slučajno ti nešto ne uspije. 

Svatko tko te pokuša spriječiti, nema u vidu tvoju sreću. A ti zapamti, neuspjeh nije kada ti nešto ne pođe za rukom, već kada uopće niti ne pokušaš.

Kada je sljedeći puni Mjesec?

Sljedeći puni Mjesec je 24. lipnja u znaku Jarca. Tijekom tog punog mjeseca osjećat ćeš potrebu da izađeš iz svoje komfor zone i napraviš nešto što će utjecati na druge u pozitivnom smislu.

Za sada uživaj u povećanoj dozi samopouzdanja i usredotoči se na sebe!

Horoskop i bolesti Možda te zanima... Koji organ je slaba točka svakog horoskopskog znaka? Psiha i seks Možda te zanima... Blizanci: Što očekivati od ovog horoskopskog znaka? Psiha i seks Možda te zanima... Sezona blizanaca donosi pozitivne promjene i ponovno čini život uzbudljivim kao prije Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.