Psiha i seks Moje emocije 22. studenoga 2018.

Pun mjesec u Blizancima: Koji znakovi će biti pod najvećim utjecajem?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pun mjesec u Blizancima bit će 23. studenoga u 6:41. Budući da je za Blizance specifično da su otvorenog uma, promjenljivi, prilagodljivi i lepršavi ovaj pun mjesec bi ljude mogao "natjerati" da dosta pričaju pa možda i da kažu ono što nisu mislili, ali sve će to biti sa svrhom istraživanja vlastite osobnosti.

"Emocije mogu biti vrlo promjenjive. Moguće je da će oscilirati od vrlo visokih do niskih", kaže Donna Page, astrologinja za Women's Health i objašnjava da je period povoljan za dijeljenje ideja, razgovor i povezivanje s ljudima:

"Nemoj se začuditi ako ćeš iznenada svojoj tetki poželjeti ispričati pokoji detalj iz svog intimnog života i družiti se s nećacima ili djecom svojih prijateljica. Ovo su naravno samo izmišljeni primjeri, ali svi imamo neke ljudi koji bi s nama rado pričali i družili se, a mi baš i ne bismo.

U tim situacijama kada te primi iznenadni poriv za razgovorom s osobama s kojima inače ne dijeliš puno toga pazi da ne otkriješ informacije zbog kojih bi kasnije mogla požaliti. S osobama s kojima rado razgovaraš slobodno iznosi svoje, ideje i mišljenje, ali uvažavaj i tuđe."

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Pun mjesec povezan je s Jupiterom, što znači da treba biti otvorenog uma jer ćeš tako imati osjećaj slobode, kaže astrologinja. "Mnogi će poželjeti odabrati bitke u koje će se upustiti. U ovom periodu prisutna je čvrsta energija Marsa, planeta uz koji se povezuje akcija što može u tebi izazvati obrambeni stav.

Možda te zanima... Feng Shui savjetnica otkriva kako očistiti dom i popraviti odnose Ljepota i relax Možda te zanima... Najbolja pozicija i dekor za božićno drvce prema Feng Shuiju Ljepota i relax

Kada to osjetiš nastoj ne zaoštravati situaciju i nemoj život shvaćati preozbiljno. U praksi bi to značilo - ako te netko tvoj blizak počne gnjaviti sa svojim političkim stavovima koji u tebi izazivaju bijes, pokušaj ga ignorirati ili sve prebaci na šalu", savjetuje Page.

"Svaki od znakova osjetit će utjecaj punog mjeseca na nekom nivou, a Strijelci i Blizanci intenzivnije te Djevice i Ribe. Sve u svemu, uživaj u dobroj strani punog mjeseca u Blizancima, razgovaraj, druži se i iz toga nauči nešto novo", savjetuje Page.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.