Psiha i seks Moje emocije 30. kolovoza 2020.

Pročitaj ovo kad se umoriš od čekanja da prava osoba stigne

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako prepoznati pravu osobu za tebe? Dolazi li on uistinu na bijelom konju ili je potraga za srodnom dušom više komplicirana? Pročitaj ovu ispovijest naše čitateljice koja ti daje smjernice kako ćeš znati da je određena osoba za tebe i koliko se dugo treba čekati na nju.

Sjedili smo na kauču i bila je scena iz filma Lovci na djeveruše u kojoj Claire pita što je prava ljubav, a John joj odgovara: “Prava ljubav je kad tvoja duša prepozna svoj nedostajali dio u drugoj osobi.”

Naglas sam to izgovorila s njim, a prijateljica mi se nasmijala i našalila da zbog toga i nemam dečka.

I ja sam se nasmijala. Ali znam koliko sam ga voljna čekati.

Ja čekam onog pravog i čekam ga duže nego što sam mislila.

Neki kažu da je to dobro i da ja trebam ostaviti trag u svijetu.

Ipak, ne možeš se ne pitati . . . Gdje je ta osoba? Kad će doći u tvoj život?

Možda te zanima... Tko je tvoja srodna duša i kako je možeš prepoznati? Psiha i seks

Dugo ga čekam.

Kažu da druga osoba ne može ispuniti prazninu koju si sama stvaraš. Ne možeš voljeti drugu osobu ako ne voliš potpuno sebe. Prihvatila sam to.

Nastavila sam potragu za srodnom dušom još strastvenije. Ipak, i dalje nije došla. Možda nije spremna ili još ja imam posla na sebi.

Čekala sam i dalje da se pojaviš. Čula sam glas u glavi da se trebam više potruditi. Ići na mjesta na koja ne želim. Obznaniti svijetu da te tražim.

Vjerojatno ćemo se upoznati iznenada. Bit ću spremna.

Voljet ću te potpuno, ali ti pružiti tvoj prostor. Slušat ću te pažljivo, ali tražiti ono najbolje u tebi. Borit ću se da budem sve što želiš.

Pokazat ću ti strane sebe koje nikome nisam. Pustit ću te u moj svijet. Želim vidjeti pravog tebe. Jedva čekam otkriti tvoje nesavršenosti i naučiti ih voljeti.

Meditacija_7 Možda te zanima... Kako privući obilje i srodnu dušu u svoj život prema metodi Louise L. Hay Psiha i seks

Vjerujem da te ne trebam. To ne znači da te ne želim. Meni je suđeno da volim i dam cijeli svijet.

To je dar koji čuvam predugo. Jedva ga čekam dati nekome.

Ako se nikad ne sretnemo, nema veze. Svejedno ću izvući najbolje od svijeta. Ali će naš potencijal ostati sakriven kao dijamant na dnu mora.

Znam da ćeš doći, zato ću te čekati. Možda si upravo negdje već sada na putu do mene. Ne znam, ali znam da ćeš jednom doći.

Možda te zanima... Kako dati pametan odgovor na pitanje zašto si još uvijek sama? Psiha i seks
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar Maria
      Maria

      Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com) Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144 za vaš zaht

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.