Psiha i seks Moje emocije 07. studenoga 2016.

Kako privući obilje i srodnu dušu u svoj život prema metodi Louise L. Hay

Meditacija_7
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Odlučili ste učiniti preokret i promjenu u svom životu i jednostavno želite biti sretniji, mirniji i ispunjeniji, živjeti bez stresa, ljutnje, zamjeranja i napetosti, oprostiti sebi i drugima i imati život kakav oduvijek priželjkujete?

Odabrali ste da vaš sadašnji trenutak sreće započne upravo sada i ovdje, a ne znate odakle početi, Heal Your Life® radionice su idealan početak.

U Heal Your Life procesima ne postoji „čarobni štapić“, potrebna je samo istinska želja i odluka za promjenom te koraci koji će omogućiti ostvarenje željene pozitivne promjene. Heal Your Life® radionice pomažu vam da prihvatite i zavolite sebe, da preuzmete odgovornost za sebe, da pozitivno razmišljate, da slušate svoje srce, da slijedite svoju životnu Strast i Svrhu i shvatite da je sve moguće i da ništa u životu nije slučajno.

Louise L. Hay je jedna od najpopularnijih autorica knjiga samopomoći i najprodavanija autorica u povijesti kao i jedna od ikona “self-help” pokreta. Po Louise L. Hay, voljeti sebe i voljeti druge jedan je od najvažnijih zadataka dok smo na ovom planetu, a iscjeljenje pojedinca vodi ka iscjeljenju cijele planete. Heal Your Life® radionice pomažu vam da prihvatite i zavolite sebe, da preuzmete odgovornost za sebe i svoj život, da naučite kako ste vi jedini kreator svojih misli, a te iste misli kreiraju vaš život. Potrebna vam je samo istinska želja i odluka za promjenom, a kroz radionicu ćete biti poučeni kako poduzeti prve korake i na taj način ostvariti željenu pozitivnu promjenu.

Sreća_2 | Author: Foto: Thinkstock Foto: Foto: Thinkstock

12.11.2016. Heal Your Life® radionica „Srodne duše”
Tema radionice je privlačenje srodne duše u život kroz rješavanja i otpuštanja starih negativnih uvjerenja o sebi, o partnerstvu, o vezama, o muško-ženskim odnosima i promjenom loših misli o njima u pozitivne. Otvorite svoje srce i dopustite si pronaći svoju srodnu dušu. Jer ona postoji, tu je i samo čeka da ju privućete i poželite joj dobrodošlicu.
Ljubav se pojavljuje kad joj se najmanje nadamo, kad je i ne tražimo. Upustite li se u potragu za ljubavlju, nikad nećete pronaći pravog partnera, nego će vas samo obuzeti čežnja i bit ćete nesretni. Ljubav nikad nije negdje drugdje, nego je u nama. Budite spremni za ljubav kad se pojavi. Pripremite se i budite spremni njegovati ljubav. Volite se i drugi će voljeti vas. Budite otvoreni i prihvatitie ljubav.“ Louise L. Hay. Jer ljubav je u vama i svuda oko vas, voljeni ste jer vi jeste ljubav! http://lakoca-zivljenja.hr/srodne-duse/

Strast | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

 

19.11.2016. Heal Your Life® radionica „Privucite obilje u svoj život”
Tema radionice je rješavanje negativnih uvjerenja iI ograničavajućih blokada o novcu koja nam sprječavaju postizanje uspjeha te onemogućavaju pristizanje obilja u život.„Što vi vjerujete o novcu? Mislite li da ga ima dovoljno? Ovisi li vaše samopoštovanje o novcu? Mislite li da će vam ostvariti želje? Je li vam novac neprijatelj ili prijatelj? Nije dovoljno steći više novca. Trebamo naučiti kako zaslužiti i uživati u novcu koji imamo.

Novac_Bogatstvo | Author:

Znajte da kakva god bila vaša uvjerenja, ona se mogu promijeniti već u ovom trenutku. Moć koja je stvorila vas dala vam je moć da stvarate svoja vlastita iskustva. Možete se promijeniti! Blagostanje nije uvjetovano samo novcem, ono sadrži i vrijeme i ljubav, uspjeh, radost, udobnost, ljepotu i mudrost.“ Louise L. Hay http://lakoca-zivljenja.hr/privucite-obilje-u-svoj-zivot/

Mjesto održavanja radionica: Ashta Yoga Studio, Medvedgradska 36

Informacije i link za prijavu: http://lakoca-zivljenja.hr/intenzivna-dvodnevna-hyl-radionica/ ili putem mail adrese info@lakoca-zivljenja.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.