Psiha i seks 13. svibnja 2016.

Svaka osoba je tvoje malo ogledalo

Ogledalo_3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tko je ta osoba koja te živcira? Zapala si u nezgodnu situaciju iz koje ne znaš kako izaći? Možda možeš nešto napraviti povodom toga – pošalji osobi ili situaciji radost i ljubav. Čak i kad te netko provocira ti možeš reagirati presudno i kreirati dobar odnos i povoljne okolnosti u naizgled negativnoj situaciji

Ti si ja, a ja sam ti

Pronađi nešto što voliš i cijeniš kod te osobe, nađi nešto što ti se istinski sviđa, ovdje nema varanja. Prije nego što se susretneš s bilo kojom osobom, izgovori u sebi: "Želim ti sreću" i osjeti to istinski, jer svaka osoba koju sretneš dio je svih nas. Ne dozvoli da osjetiš bijes u sebi, zapitaj se: "Koji je dio mene ova osoba" – ono što vidiš odgovor je na to što te muči i to pokušaj to srediti u sebi te ćeš i tu osobu prihvatiti.

Obrati pažnju, ovo se zove rad na sebi. Mijenjaj svoje stanje, uopće se nemoj baviti kritikom niti raspravom s ljudima oko sebe. "You are me", rekli bi u Andama. Ovako možeš proizvesti čudnovato dobru energiju i biti izvor nenadano dobrih okolnosti – pokušaj i otkrit ćeš čaroliju u svakodnevnom životu.

Partneri su naš odraz u ogledalu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.