Psiha i seks Seks i veze 16. studenoga 2016.

Prema statistikama ovo je najpopularnije mjesto za seks, a nije spavaća soba

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kad je seks u pitanju gotovo svi određene stvari smatramo 'uobičajnima', a druge 'čudnima'. Bilo da je riječ o isprobavanju novih poza i mjesta, o predigri i sličnom, svaki par ima svoje želje.

No, zanimljivi su podaci o najpopularnijih mjestima za seks jer pokazuju kako na prvom mjestu nije spavaća soba. Naime, istraživanje koje je proveo portal Skyn Condoms, pokazalo je da čak 78 posto ispitanika od 18 do 34 godina prakticira spolni odnos u dnevnoj sobi

Kao ostala mjesta za seks izvan spavaće sobe navode kupaonicu, točnije tuš, a nakon čega slijedi automobil, seks na otvorenom i seks na plaži.

Sve što bi trebala znati o seksu tijekom mjesečnice

Ozljede tijekom seksualnog odnosa

Spavaća soba se čini kao jedno od sigurnijih mjesta kada je riječ o seksu i mogućim ozljedama. Naime, takve ozljede nisu nimalo neuobičajne jer prema rezultatima Instituta za istraživanje javnog mnijenja 'OnePoll' čak 18 milijuna Britanaca povrijedilo se posljednjih godinu dana vodeći ljubav.

Ozljede su raznovrsne: od modrica na koljenima i izvrnutih prstiju, preko bolova u leđima, mišićima, a nekima je čak bila potrebna i hospitalizacija.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Dvije posto sudionika ankete kaže da su tijekom odnosa polomili neku kost, a njih pet posto su naveli da sutradan nisu bili u stanju ići na posao. 

Iznenađujuće je da je 40 posto ispitanika izjavilo da je bilo toliko obuzeto strašću da je povrede primjetilo tek sutradan. Najveći broj nezgoda događa se na trosjedu (uglavnom zbog nemarno odloženih čaša), na stepenicama, u automobilu i pod tušem. Spavaća soba je ponovno tek na petom mjestu.

Obične vježbe zbog kojih će tvoj seksualni život postati neobično dobar

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.