Psiha i seks Moje emocije 23. ožujka 2022.

Počela je vladavina ovna, evo kako će utjecati na horoskopske znakove

Sezona ovna
Foto: shutterstock Energija prvog znaka zodijaka, ovna, povezana je s novim početkom i prihvaćanjem neovisnosti
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezona ovna uvijek započinje s praskom jer je Sunce u vatrenom kardinalnom znaku koji donosi početak proljeća i nove astrološke godine. Drugim riječima, novi počeci su svuda oko tebe!

Energija prvog znaka zodijaka, ovna, povezana je s novim početkom i prihvaćanjem neovisnosti, tako da je sjajno vrijeme da postaviš namjere, započneš projekte i preuzmeš više inicijative u svom životu. Nakon duboke introspekcije tijekom sezone riba, energični porast u sezoni ovna osjećat će se kao astrološki nalet endorfina. 

Prvi tjedan sezone ovna bit ćeš hrabrija u području komunikacije i bit ćeš inspirirana govoriti ono što ti je na umu. Imat ćeš više energije za nove projekte i društvena događanja, a kraj mjeseca bit će idealan za postavljanje osobnih ciljeva. Posljednji tjedan sezone donijet će rast i kreativnost, a bit će i super vrijeme da iskoristiš dodatno strast u svoju korist.

Ovan

Dok se Sunce nalazi u tvom znaku cijeli mjesec, vrijeme je da zasjaš poput zvijezde. Tvoja razina samopouzdanja je visoka i svi te pažljivo slušaju, stoga upotrijebi tu magnetsku silu da manifestiraš više onoga što želiš u svom životu. Nemoj stati dok u potpunosti ne ostvariš svoje ciljeve.

Bik

Pred tobom je duhovni početak astrološke nove godine. Iako si spremna krenuti naprijed nakon što dođe sezona ovna, možda ćeš osjećati da se stvari polako odvijaju, stoga uvaži potrebe svog tijela i duše. Ponekad se tvoji najmoćniji planovi pokreću iznutra, što nitko drugi ne može vidjeti. Brini se o sebi dok sadiš sjeme za budućnost.

Blizanci

Zima je gotova pa je vrijeme da ponovno pokreneš svoj društveni život. Sezona ovna za tebe je razdoblje izlaženja i suradnje, stoga odgovori na nekoliko pozivnica za zabavu i preuzmi inicijativu u pravljenju planova s prijateljima. Okupi svoju zajednicu i ponovno ujedini svoju ekipu jer kada oživi tvoj društveni život osjećat ćeš se bolje. 

Rak

Sada razjasni svoje ciljeve u karijeri. Sezona ovna stavlja veliki naglasak na tvoj profesionalni život, a također podiže razinu samopouzdanja na poslu. Ovo je nevjerojatno vrijeme da preuzmeš odgovornost za veliki projekt, otvoriš se na novom području ili se založiš za više priznanja u svom poslu. Prihvati svog unutarnjeg vođu i poboljšaj svoju igru.

Lav

Sunce konačno ulazi u teritorij drugog vatrenog znaka što znači da ćeš se osjećati oživljenom. Ovo je vrijeme za velike snove i razmišljanje o tvojim velikim planovima. Potraga za visokim obrazovanjem ili odlazak na proljetni odmor ovog mjeseca može ti pomoći da otvoriš svoj um za nove interese. 

Možda te zanima... Ovan portret znaka: Što vole, s kim su kompatibilni, od čega bježe Psiha i seks

Djevica

Održavanje materijalnog područja tvog života organiziranim za tebe je lako. Ali sezona ovna te mami da dovedeš u red i svoje skrivene stvari. Umjesto da ignoriraš skrivene probleme, skupi hrabrost da se nosiš sa svojim problemima i pusti ih zauvijek. Imaš moć suočiti se sa svojim pravim ja i stvoriti život kakav želiš. 

Vaga

Kako se približavaju sunčaniji proljetni dani, ostavljaš veze iza sebe. Međutim, odnosi su još uvijek na vrhuncu ovog mjeseca. Sezona ovna vrijeme je da razjasniš svoje romantične zavrzlame i budeš vjerna sebi. Zalaganje za svoje potrebe i određivanje prioriteta od vitalnog je značaja za tvoje partnerske odnose.

Škorpion

Sezona ovna usklađena je s početkom nove astrološke godine, što je izvrsno vrijeme da očistiš svoj kalendar od nereda i prihvatiš novi početak. Osjećaš se motiviranom da sada organiziraš svoj život, stoga iskoristi ovu vatrenu energiju da stvoriš neke zdrave navike, obnoviš svoj raspored i riješiš zaostatke na poslu.

Strijelac

Sezona Ovna šalje neke ozbiljne koketne vibracije u tvom smjeru, stoga se izloži i ostani otvorena za zabavu. Ako si slobodna, sada ćeš pronaći mnogo prilika za romantiku, a ako si u vezi, bit ćeš inspirirana pojačati strast u svom partnerstvu. U svakom slučaju, raduj se potrazi za užitkom.

Jarac

Lako je zaokupiti se radnim obavezama, ali sezona ovna će te potaknuti da usmjeriš malo dodatne energije na svoj privatni život. Ovo je sjajno vrijeme za proljetno čišćenje kako bi tvoj dom bio svjež i spreman za goste. Organiziranje opuštajućih večeri s prijateljima ili povezivanje s obitelji nahranit će tvoju dušu i izvući ono najbolje u tebi.

Vodenjak

Tvoj telefon će ovog mjeseca eksplodira, dok sezona ovna otkriva tvoju društvenu stranu. Prepusti se ovim društvenim sklonostima tako što ćeš prisustvovati nekim lokalnim događajima, družiti se s prijateljima i na kraju zakazati one spojeve s potencijalnom simpatijom. Povezivanje s ljudima bit će lako i razgovori će biti zanimljivi. 

Ribe

Sezona ovna prebacuje tvoj fokus na tvoj materijalnu imovinu, stoga se pripremi osigurati ju. Izvrsno je vrijeme da pogledaš svoj bankovni račun i napraviš proračun kako bi bila sigurna da si financijski stabilna,-pogotovo ako si malo previše potrošila tijekom svoje rođendanske sezone! Plan štednje ili traženje povišice može pomoći u poboljšanju tvoje ravnoteže i razine samopouzdanja. 

Horoskop za rujan Možda te zanima... Proljetni horoskop za svih 12 znakova Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.