Psiha i seks 25. travnja 2019.

Počela je vladavina Bika: Kako će utjecati na znakove Zodijaka

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vladavina Bikova počela je 20. travnja, a trajat će sve do 20. svibnja

U astrologiji, Bik je drugi znak zodijaka, a dolazi iza vatrenog Ovna. Prizemljeni je znak kojim vlada Venera, koju smatramo planetom ljubavi. S obzirom na to, Bik voli ravnotežu u svojim emocionalnim i materijalnim svjetovima. Za njih je ovo vrijeme idealno jer će dobiti dugo tražene jasnoće u odnosima kao i jasnoće kojima se nadaš kod novih početaka. Energiju Bika, znakovi će imati mjesec dana, sve dok se Sunce ne preseli u Blizance 21. svibnja, a to će kod tebe 'zapaliti' posve drugu energiju. 

Možda te zanima... Dva tipa svakog horoskopskog znaka, koji je vaš? Psiha i seks

Iako se naše osobnosti mogu razlikovati to ne znači da ponekad ne putujemo istim ili sličnim smjerom. U ovoj fazi,mnogi traže svoj životni smjer nakon što su prošli velike životne prekretnice krajem prošle i početkom ove godine. Za mnoge te promjene uključuju i promjene u odnosima i vezama. U posljednjih nekoliko mjeseci mogli smo vidjeti kraj nekih veza za koje smo mislili da se nikad neće dogoditi i isto tako smo vidjeli kako se naši životi mijenjaju u smjerovima za koje nikad ne bismo rekli. 

Neki su dugo izbjegavali ljubav ili rizik, dok su drugi imali poticaj u potrazi za vlastitom istinom bez obzira na sve što su prošli. Tek u ovom trenutku ove godine, mnogi se počinju osjećati ugodno u 2019. godini jer su zatvorili neke bitne puteve koji su ih mučili. Uzeli smo predah te udahnuli su punim plućima i tako se izliječili i usredotočili na same sebe, a izgleda da svemir sad ima plan odvesti nas u drugom smjeru. 

Bik nam želi pomoći da opet vjerujemo te nam želi pomoći tako da moramo znati što želimo i zatim to učiniti. Istina, ne znamo odgovore uvijek unaprijed pa jednostavno nekad moramo riskirati i isprobati da vidimo odgovora li na, na primjer, novi posao, novi stan pa čak i nova veza tako da moramo biti s ili bez određene osobe da vidimo je li stvarno tako trebalo biti. 

Možda te zanima... Zavođenje i horoskop: Provjeri koje znakove očekuje najviše ljubavnih uzbuđenja Psiha i seks

Sezona Ovnova, svima nam je donijela mnogo mogućnosti, ali čini se kako ih i nismo baš iskoristili. Možda smo samo testirali te mogućnosti, ali nismo napravili neki veliki iskorak. Za sve, vladavina Bika neće samo pomoći da otkrijemo što želimo već nam je dano vrijeme da isprobamo nove sebe u koje smo izrasli i razvili se. 

Nismo isti ljudi kakvi smo bili lani, mnogo smo narasli, previše smo se promijenili i nismo se mogli vratiti u prošlost čak ni da smo htjeli. Sada moramo krenuti naprijed i gledati na to kako se osjećamo u novim situacijama kao novi mi. Moramo si dati vremena da shvatimo da to ne znači da ne znamo što želimo već da ćemo, zbog naše promijene, imati drugačiji pristup

Ubrzo nakon početka vladavine Bika, naglašavajući naše strpljenje, stabilnost i želju za novim odnosima, vidjet ćemo kako se Venera seli u znak Ovna i samim time nam daje osjećaj da možda ipak znamo što želimo. Uz Veneru u Ovnu, automatski ćemo imati više samopouzdanja, ali moramo uzeti u obzir da se ipak radi o sezoni vladavine Bikova, čak i da okrenemo novu stranicu i započnemo novo iskustvo, pogotovo kad su u pitanju veze, još uvijek ćemo graditi stabilne i čvrste temelje. 

Izvor: Gostica

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.