Psiha i seks Seks i veze 23. siječnja 2017.

Pet žena otkriva kako su svojim muževima rekle da žele razvod

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pet žena podijelilo je s nama svoja iskustva i ispričale kako su svojim supružnicima saopćile da žele razvod te kakve su povratne reakcije dobile nazad.

"Moja mama mu je rekla"

"Kad me nazvala žena s kojom me moj muž varao i zasula me detaljima njihove veze, smjesta sam se spakirala i otišla kod svoje majke koja živi nedaleko. Nisam ostavila nikavu poruku jer nisam htjela da moj muž zna gdje sam. Željela sam da sam shvati da sam doznala za njegovu aferu. Mama mi je savjetovala da odmah kontaktiram odvjetnika za razvode što sam i učinila. Suprug je uskoro došao kod moje mame i tražio me, ali ona ga nije pustila u kuću i rekla mu je da ću zatražiti razvod. Možda to što sam iskoristila mamu kao posrednicu i nije najbolji način, ali nisam se htjela dovoditi u situaciju da me nagovori da se vratim kući", opisala je svoje iskustvo Diana 31
 
 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

"Napisala sam mu pismo"

"Nakon tri godine braka i šest godina veze, prestala sam voljeti svoga muža. Ušli smo u vezu u ranim dvadesetim godinama i očito smo se razvijali u različitim smjerovima. Živjeli smo u istoj kući, ali svatko je živio svoj život. Budući da smo jedva i o čemu razgovarali, odlučila sam mu napisati pismo. Napisala sam mu kako se osjećam u vezi nas, a na kraju pisma sam predložila da ako se i on tako osjeća da je najbolje da se rastanemo u miru. Složio se i rastali smo se bez svađe i ružnih riječi. Danas smo prijatelji", podjelila je svoju priču Kristina 38.

"Napila sam se i rekla mu"

"Vino mi je dalo hrabrosti da kažem svom suprugu da želim razvod. Počela sam piti kad je on došao kući s posla i kad sam popila pola boce, rekla sam mu da ne želim provesti ostatak svog života s osobom koja me ne poštuje i svaki dan me uzrujava. Ne smatram se alkoholičarkom, ali vino me opušta i oslobađa nervoze. Nakon što sam mu rekla što sam imala, otišao je, a nakon šest mjeseci smo se rastali", ispričala je svoju priču Sanja 41.
 
 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock
 

"Terapeutkinja mi je napisala što da mu pročitam"

"Mislim da je mojoj psihologinji, kod koje sam i krenula radi bračnih problemama, dozlogrdilo slušati o našim svađama i o tome kako se osjećam u tom braku. Jednog dana kad sam došla na terapiju dala mi je u ruke papir i rekla mi da to pročitam svom suprugu. Shvatila sam da je zaista vrijeme da to i učinim. Smjesta sam nazvala muža, našla se s njim i pročitala mu sve s tog papira. Njemu je bilo jasno da to nisam ja napisala i bio je u potpunom šoku što tražim razvod, ali nakon nekog vremena nije imao drugog izbora i dao mi je razvod", podjelila je s nama svoju priču Sandra 33.

"Dala sam mu papire za razvod"

"Od deset godina koliko smo bili u braku posljednje četiri su bile priličan pakao. Svaka naša svađa završavala bi se mojim prijetnjama o razvodu i njegovim lupanjem vratima. Jednog dana sam svoje prijetnje i provela u djelo, ali kad sam mu donijela papire za razvod, bio je šokiran i poderao ih je. Odselila sam se i odvjetnik mi je dao nove papire", ispričala je Jasna 37.
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.