Psiha i seks 17. listopada 2023.

Ovo su najpametniji horoskopski znakovi. Jeste li vi među njima?

Ovo su najpametniji horoskopski znakovi. Jesi li ti među njima?
Foto: shutterstock Astrologija igra veliku ulogu u našoj razini intelekta i vrsti inteligencije u kojoj se ističemo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Postoje ljudi koji su pametni, a postoje i oni koji su toliko inteligentni da je to jednostavno impresivno. Jedno je, ako se netko mora potruditi da bi bio pametan, ali drugo je kad je netko rođeni lumen.

Znamo ljude koji imaju različit stupanj intelekta, od normalne do genijalne razine inteligencije. Međutim, postoje oni pametnjakovići za koje se čini da nas svaki put mogu nadmudriti! Astrologija navodno također utječe na tip inteligencije. Bez obzira imate li sklonost ka učenju i zadržavanju informacija ili  točno znate kako se drugi osjećaju u svakom trenutku, vaš horoskopski znak može biti pokretač vlastite inteligencije. Postoje određeni horoskopski znakovi koji to čine bolje od ostalih. Pa, tko su briljantni horoskopski znakovi?

Djevica: Analitička inteligencija

Iako Djevice ionako znaju puno još uvijek neprestano uče. Iznenadili biste se koliko često njihova ekstremna pažnja prema detaljima može pomoći. Oni su pravi analitičari! Ako vas žele nadmudriti to će i uspjeti. Djevica je poznata po tome što je najpametniji horoskopski znak, zato je nemojte podcjenjivati. 

3 znaka Zodijaka kojima nikada ne treba reći tajnu i 3 kojima možeš vjerovati do kraja života

Vodenjak: Logička inteligencija

Vodenjaci su poznati po svojoj kreativnoj inteligenciji, vide odgovore i rješenja koja drugima nedostaju. Mogu ostati mirni i nepristrani kad stvari postanu napete. Neće stvari shvaćati osobno i nastavit će se usredotočiti na postizanje svojih ciljeva. Također su nepredvidljivi pa je izazov shvatiti koji je njihov sljedeći potez. Kad napadnu, to je ne samo neočekivano, već ima i dalekosežne rezultate.

Možda te zanima... 4 najarogantnija horoskopska znaka Psiha i seks

Škorpion: Emocionalna inteligencija

Škorpioni imaju vrlo usredotočen stav kada trebaju dobiti nešto što žele. Vole smišljati planove i načine kako postići svoje ciljeve. Budući da su emocionalno inteligentni, lako mogu motivirati druge da ostvare svoje planove. Škorpioni ponekad mogu biti previše iskreni i mogu provesti puno vremena u svojoj glavi, smišljajući spletke. Mogu biti surovi prema strancima, ali obožavaju svoje prijatelje. Često je jezik u kojem su najvještiji - sarkazam. Škorpion se možda može više od ostalih činiti previše smiren da bi bio pravi lumen, ali izgled može prevariti.

4 horoskopska znaka koja najviše vole eksperimentirati u krevetu

Strijelac: Lingvistička inteligencija

Treba samo razgovarati sa Strijelcem kako bi razumjela njihov životni sjaj. Oni su vrlo otvoreni, imaju snažan osjećaj za dobro i zlo i vrlo su samopouzdani. Ako netko ugrozi njihovo povjerenje, Strijelac se može osjećati prisiljen dokazati svoju intelektualnu sposobnost. Može biti veliki šok da je netko toliko šarmantan i ljubazan ujedno i genij. Ako vas žele nadmudriti, Strijelac to može učiniti bez da se oznoji.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.