Psiha i seks 31. kolovoza 2021.

Ovi horoskopski znakovi jednostavno previše brinu

Foto: shutterstock Blizanci predstavljaju dvije različite ličnosti u jednoj
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ponekad nam život postavlja posebne izazove i udarce sudbine i to je sasvim normalno. Ali postoje ljudi koji se stalno brinu…

Prema astrologiji, to je zapisano u zvijezdama. U nastavku otkrivamo koji horoskopski znakovi čak i najmanje probleme shvaćaju kao razlog za najveću zabrinutost.

Ovi horoskopski znakovi previše brinu

Blizanci 

Blizanci se strancima mogu činiti vrlo mirnima, ali to je varljivo. Ako su u društvu svojih najmilijih i prijatelja, nikada ne prestaju razgovarati. Okreću svaki kamen, analiziraju svaku riječ svoje voljene osobe i svaki čudan pogled. Blizanci čak ni noću ne popuštaju. Dvije su duše u jednom horoskopskom znaku - jedne sekunde prevladaju probleme, sljedeće se spuste nazad u ponor. Učini si uslugu i pokušaj dopustiti da ti događaji prođu. Ionako ne možeš promijeniti ono što se dogodilo.

Rak 

Rakovi su dobre duše zodijaka. Učinili bi sve da usreće svoje najmilije. Međutim, ako nisu dobro raspoloženi, rakovi preuzimaju probleme drugih na svoja pleća, a često čak i krive sebe za njih. I na poslu su kalibrirani kako bi uspješno dovršili svaki projekt koji im je dodijeljen. Rak se teško nosi s neuspjesima - čak i malim. Upamti: patnju svijeta ne možeš nositi na svojim ramenima. Preteška je za to. A svaki je neuspjeh samo iskustvo na putu do uspjeha.

Djevica 

Djevice su pravi romantičari i obiteljski ljudi. Najvažnije im je da im veza ide dobro, a i da obitelj skladna. Ne podnose krize s voljenim osobama i stalno žive u strahu da im neće vratiti dovoljno ljubavi. Upamti: istinska ljubav se ne može nadoknaditi.

Sezona blizanaca donosi nam pozitivne promjene i ponovno čini život uzbudljivim kao prije Možda te zanima... Počela je sezona djevice: Kako će utjecati na tvoj horoskopski znak! Psiha i seks

Ribe 

Ribe su posebno suptilne i upijaju svaki mali detalj ili lošu energiju. A to znači da riba često čuje nešto o sebi što možda niti ne želi znati. Nemoj dopustiti da te vanjski utjecaji sruše. Ti sama određuješ svoju sreću. Zato uđi više u sebe i osluškuj vlastite potrebe.

Sezona blizanaca donosi nam pozitivne promjene i ponovno čini život uzbudljivim kao prije Možda te zanima... 5 dominantnih osobina žena rođenih u znaku djevice Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.