Psiha i seks 25. lipnja 2021.

Ovi horoskopski znakovi imat će najbolji vikend!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Napokon još jedan vikend! Ovdje možeš pročitati koji se horoskopski znakovima mogu veseliti danima od 25. do 27. lipnja

Za vikend lipanjski Boötidi (kiša meteora koja se pojavljuju otprilike između 22. lipnja i 2. srpnja svake godine) dosežu vrhunac i potiču neke ljude da razmišljaju o svojim snovima i željama. Što se sve može sada realizirati. Venera i Pluton su na putu sučeljavanja, što znači da se emocije sada mogu probijati kroz nereflektirane i nefiltrirane putove.

Prema horoskopu, ovi znakovi imaju najviše koristi od zviježđa i planetarnih konstelacija za vikend od 25. do 27. lipnja.

Jarac

Osobe rođene u znaku jarca za vikend očekuje susret koji će im otkriti puno o sebi - prvenstveno pozitivne stvari. Uspoređujući ga s drugim ljudima, ovaj zemaljski znak prepoznaje aspekte i prednosti koje je prije uzimao zdravo za gotovo i nije smatrao vrijednim spomena. I napokon to vidi u pravom svjetlu. To ti jača samopouzdanje i smiruje te. 

Možda te zanima... Što očekuje svih 12 astroloških znakova u razdoblju raka? Psiha i seks

Ovan

Ovnovi se osjećaju energično i spremno za vikend, jer im je puni mjesec u četvrtak dao zamah snage. Vatreni znak sada slobodno vrijeme može izvrsno iskoristiti za razvoj sebe i pronicanje u vlastite potrebe i želje. Ovan je trenutačno osobito dobar u ograničavanju negativnih ljudi, jer ne želi da ga drugi uznemiravaju. Stoga ovaj vikend iskoristi za odmor i uživanje. Međutim, ako te jedna draga osoba pozove na izlazak, nemoj odbiti: ljetna avantura je na pomolu! 

Možda te zanima... Rak: Tipične osobine i zašto ih je dobro imati blizu Psiha i seks

Vaga

Vage su trenutačno u miru i zadovoljne sa sobom - i paradoksalno, to su najbolji preduvjeti za nova poznanstva ili produbljivanje postojećih veza. Zračni znak dovoljan je sam sebi i stoga ne osjeća pritisak da učini bilo što da pridobije druge.To te čini posebno opuštenom i autentičnom - i očito čarobno privlači prave ljude k tebi.

Izvor: brigitte.de

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.