Psiha i seks Moje emocije 04. svibnja 2020.

Svibanj je nabijen seksualnom energijom, saznaj što to znači za tvoj horoskopski znak

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovog mjeseca tvoj seksualni život oživjet će ili će dospjeti na novu razinu. Venera i Neptun u ljubavnom su plesu zbog čega ćeš se osjećati kao da za nečime žudiš. Počet ćeš maštati o svojem savršenom partneru, a pred tobom su i neke sjajne stvari za koje će ti trebati više energije.

Pun Mjesec 7. svibnja donosi ti strastvenu energiju, a u nastavku pročitaj s kim i kako ju možeš iskoristiti.

Ovan

Izvadi i stavi na krevet svoje dobre plahte jer pun Mjesec 7. svibnja donosi mnogo senzualnosti i seksualnosti u tvoju spavaću sobu. Bit će to stvarno intenzivno vrijeme, emocionalno i fizički. Kad Venera 13. u mjesecu započne sa svojim retrogradnim kretanjem, poželjet ćeš da tvoj partner čita tvoje misli, jer sve na što ćeš misliti, bit će upravo seks. Ako si slobodna, otvorenost i komunikacija možda ti upravo onda donesu i više nego što misliš na ljubavnom planu.

Bik

Do punog Mjeseca koji nas očekuje 7. svibnja proživjet ćeš sve vrste emocija. Svakakve misli o sebi samoj, partneru i vašoj vezi prolazit će ti kroz glavu. Istovremeno, morat ćeš se podsjetiti da ne možeš kontrolirati sve i svakoga. Iako frustrirajuće, to je život. Svemir ti šalje poruku da više komuniciraš sa svojim voljenima. Ako si slobodna, ista pravila vrijeme i za tebe kao i za Ovna, bez riskiranja i otvaranja prema nekome, ne možeš očekivati ni napredak.

Možda te zanima... Kako će sezona Bika utjecati na tvoj horoskopski znak? Psiha i seks

Blizanci

Ti si svojeg partnera izabrala s razlogom. Ne samo da je lijep, on je i pametan i tvoj je oslonac u teškim vremenima. Unatoč svemu tome, tek ćeš sada spoznati koliko ste zapravo vi dobar tim, kada ste zajedno. Mladi mjesec 22. svibnja izvrsno je vrijeme za komunikaciju, bila ona s partnerom ili nekom drugom osobom koja ti je 'zapela' za oko. Ako si slobodna, ovog mjeseca razmišljaj o onome što želiš i očekuješ od budućnosti. Zapitaj se jesi li spremna za ljubav.

Rak

Je li stvarno ovako vruće ili je to samo kod tebe? Ovog mjeseca ti prštiš seksualnom energijom. Pun Mjesec ovog će ti svibnja donijeti puno druženja i romantike. Odjednom ćeš imati želju za produbljenjem veze s jednom osobom ili za otkrivanje svojih dugoročnih planova sa svojim partnerom. Vrijeme je da ozbiljno shvatiš svoj ljubavni život i sljedeći korak koji napraviš bit će prema boljoj budućnosti. Venera, koja će se kretati retrogradno, u tebi će pobuditi pitanje savršene veze, a ti ćeš se pitati postoji li ona zapravo i kakva je tvoja trenutna veza?

Lav

Lavovi, kao i obično, žele sve. No, ponekad nije poanta u dobrom izgledu ili poslu, mnogo novca ili luksuznom odmoru ili kući. Svibanj je mjesec u kojem trebaš dobro razmisliti o tome što želiš, a što ne. Mladi Mjesec 22. tebi će otkriti važnost povezivanja, stoga pokušaj više vremena provoditi s ljudima i obitelji ako si slobodna, a ako imaš partnera okreni se prema njemu i posveti mu se, bez telefona i ostalih smetnji, samo vas dvoje.

Možda te zanima... Horoskop za svibanj za svih 12 znakova Psiha i seks

Djevica

Jupiter se retrogradno kreće u tvoju kuću druženja i romantike, stoga ovog mjeseca izdvoji više vremena u svoj ljubavni život. Zbog puno posla, bit ćeš umorna, a upravo tu će do izražaja doći svoj partner. Nakon posla zamoli ga za laganu masažu koja može dovesti do nečeg senzualnog, a ako si slobodna, nemoj se brinuti. S dobrim vremenom i suncem, dolazi i poboljšanje u vidu tvojeg ljubavnog života. Tvoj savršeni partner čeka te negdje vani, samo je pitanje trenutka kada ćete se sresti.

Vaga

Vrijeme je za akciju! Sunce i nekoliko drugih planeta nalaze se u tvojoj kući seksa i senzualnosti što je doista sjajno vrijeme za nove avanture na ljubavnome planu. Uzmi svog partnera za ruku i povedi ga u spavaću sobu. Opusti se i podijeli s njim sve što te muči, nemoj se bojati otvaranja i dobre komunikacije. Ako si slobodna, upoznat ćeš nekoga tko ne živi u tvojoj blizini. No, nemoj se bojati geografske razdijeljenosti. Ispostavit će se da ćete u budućnosti biti bliže no ikada, samo pusti stvari da teku svojim tokom. Vrijeme je da shvatiš da na neke stvari ne možeš utjecati.

Škorpion

Nakon punog Mjeseca 07. svibnja često ćeš si postavljati pitanje je li s tvojim ljubavnim odnosom sve u redu i što točno tvoj partner donosi na stol kada je u pitanju vaša ljubavna veza. Venera će pružiti novu dozu seksualne energije, pa će te to ipak usmjeriti na želju za poboljšanjem odnosa s partnerom. Sve što trebaš napraviti je ugasiti svijeće - tvoji osjećaji će te voditi u pravom smjeru. Ako si slobodna, nemoj se bojati povezati s nekim novim. Možda otkriješ mnoštvo zajedničkih stvari koje će te iznenaditi.

Strijelac

I ti i tvoj partner ovog ćete mjeseca biti i više nego spremni povezati se na novoj razini. U krevetu i izvan njega. Venera vam šalje slatke i romantične vibracije, samo ih prihvatite i opustite se. Ako si slobodna ili tek viđaš nekog novog, pusti da se stvari razviju svojim tokom. Mladi mjesec poticat će te na komunikaciju. Stoga, nemoj se ustručavati reći točno ono što ti je na umu. To je jedini način na koji će te tvoj partner u potpunosti razumjeti.

Ovo su najpametniji horoskopski znakovi. Jesi li ti među njima? Možda te zanima... Ako znaš što ti je šef po horoskopu znat ćeš i što najviše cijeni Psiha i seks

Jarac

Ozbiljna strast ovog mjeseca gori u tebi. I spremna si na njeno dijeljenje sa svojim partnerom. Osim seksualne, i onu fizičku dijelit ćeš sa svojim partnerom stoga se spremni na mnogo kardio vježbanja. Ako si pak slobodna, dobro ćeš razmisliti o tome jesi li spremna zakoračiti u svijet spojeva, pa makar onih online. Možda ipak sljedećeg mjeseca? Samo ti znaš kako se osjećaš. Budi svjesna toga da će prilika pokucati na tvoja vrata, spremna ti za nju ili ne. Konačna odluka je na tebi. 

Vodenjak

Venera se nalazi u tvojoj kući za druženje i romantiku. Iako ti možda trenutno nije do njih, pokušat ćeš smisliti nove načine zabave i romantičnog duženja za sebe i svojega partnera, a kasnije u mjesecu, kada se povrati tvoja seksualna energija, bit ćeš spremna iskoristiti ih. Bilo u vidu senzualne masaže, nove poze ili čak nove igračke u vašem krevetu. Ako si slobodna, nemoj gubiti vjeru. Netko, savršen za tebe, čeka te. Udvostruči svoje šanse i ubrzaj sam proces tako što ćeš sama napraviti prvi korak i javiti se nekome o kome već duže vrijeme razmišljaš.

Riba

Jesi li spremna izaći iz svoje komfor zone? Puni Mjesec potaknut će te na otvoreniju komunikaciju te ćeš konačno reći ono što zapravo i misliš. Nemoj biti u strahu, i tvoj partner ima određene tajne koje će sada izaći na vidjelo. Na kraju, upravo će vas to dodatno zbližiti. Ako si slobodna, nemoj se zatvoriti u sebe. Jedan od tvojih prijatelja sjajan je izbor za tebe. Upusti se u novu avanturu. No, pred kraj mjeseca javit će ti se i netko iz tvoj prošlosti. Možda će uzburkati tvoje misli više nego ti to želiš, ali na kraju ćeš znati točno što, kada i kako trebaš učiniti.

Možda te zanima... Koja vrsta psa je idealna za vas prema horoskopskom znaku Psiha i seks

Izvor: womanshealthmag.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.