Psiha i seks Seks i veze 04. veljače 2022.

Ove 4 stvari muškarci najviše mrze kod seksa

Stvari koje se mogu dogoditi nakon seksa
Foto: shutterstock Većinu muškaraca odbija kada je žena potpuno pasivna prilikom odnosa
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Neke navike u krevetu ne prolaze kod muškaraca. Otkrit ćemo ti o čemu je riječ te zašto bi ih trebala izbjegavati

Baš kao i mi žene, muškarci imaju dugu listu stvari koje ih odbijaju od seksa te koje bi radije na bilo koji način izbjegli u krevetu. Koje su na vrhu liste? Za tebe smo prikupili četiri najveća promašaja…

Ovo su stvari koje najviše smetaju muškarce kod seksa

Suzdržanost

Voliš imati pasivnu ulogu tijekom seksa i prepustiti partneru da preuzme apsolutnu kontrolu? Nažalost, muškarcima je to, dugoročno gledano, pomalo monotono i sviđa im se kad si u krevetu jednostavno uzmeš ono što ti je potrebno, bez obzira radi li se o tvom vlastitom zadovoljstvu ili o zadovoljstvu tvog partnera. Stoga bi s vremena na vrijeme trebala odbaciti svoje rezerve i preuzeti vodstvo. Svidjet će mu se to!

Lažni orgazmi

Otkad je zapravo pravilo da seks uvijek mora završiti vrhuncem? Činjenica je da lažne orgazme ne mrze samo muškarci, oni također čine medvjeđu uslugu ženskoj požudi. Uostalom, kako bi tvoj partner trebao naučiti što te doista pali, ako misli da si već stigla do vrhunca? Ovu naviku svakako treba prekinuti.

Libido Možda te zanima... Ovo istraživanje je otkrilo kada ženama dosadi seks s partnerom Psiha i seks

Nekoncentriranost 

Ako imaš druge stvari na umu za vrijeme seksa, muškarci to odmah primjećuju – baš kao što to primjećujemo i mi kod njih. Budući da uživaju biti u središtu pažnje u krevetu i imati tvoju punu pozornost, nefokusiranost im je također nešto što ih jako odbija od seksa. Nažalost, misli se ne mogu kontrolirati. Ipak, trebala bi se pokušati u potpunosti koncentrirati na svog partnera.

Perfekcionizam

Naravno, tvoja kosa ne stoji uvijek dobro tijekom seksa, a ne može svaki položaj biti idealan za tvoje tijelo. Muškarce to baš i nije briga. Mrze kad su žene zaokupljene svojim izgledom i srame se zbog sitnica koje vjerojatno ne bi primijetili. Zato zapamti, perfekcionizmu nije mjesto u krevetu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.