Psiha i seks 30. studenoga 2021.

Ova će 3 horoskopska znaka danas imati težak dan

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na današnji dan zbiva se mnogo kozmičkih promjena, a to znači da su šanse za težak dan poprilično velike.

U ovom trenutku događa se mnoštvo astroloških tranzita koji utječu na naše doživljaje okoline. Danas se osjeća utjecaj Saturna, a znamo da Saturn nije najmilostiviji planet, no to nije sve jer će se osjećati i utjecaj Plutona. S Venerom u sekstilu s Neptunom mogli bismo osjetiti zastoj u području ljubavi, a negativne emocije možemo pripisati podlom utjecaju Plutona.

Ipak, u moru sila, Jupiter radi za nas i on će nas na svoj način voditi kroz sve olujne vode. Drugim riječima, ovaj dan možda nije 'najbolji', ali sigurno je jedan od onih koji možemo podnijeti i prebroditi - i to vrlo brzo. 

Ovi će horoskopski znakovi danas imati težak dan. 

Možda te zanima... Ova 4 horoskopska znaka su rođeni vođe Psiha i seks
 

Lav

(23. srpnja - 22. kolovoza)

Danas ćeš osjećati zadirkivanje okoline. Nešto će ti biti oduzeto; možda nova prilika, ali to je nešto na što ne možeš utjecati. Sada kada shvaćaš da se to neće dogoditi, osjećaš se mrzovoljno, zadirkivano i razočarano. Ljudima neće biti ugodno biti u tvojoj blizini, posebno u trenutku kada ne dobiješ ono što već danima želiš. Ipak, ono što se danas događa samo je privremeni zastoj i dobit ćeš sve što si željela u danima koji dolaze. Pokušaj savladati današnja razočaranja uz pozitivan stav, piše YourTango

Djevica

(23. kolovoza - 22. rujna)

Sigurno si primijetila niz uspona i padova tijekom posljednjih nekoliko dana. Počinju te zamarati loše vijesti. Osjećaš da ti je potreban odmor od posla, ali i obiteljskih problema. Ipak, zahvaljujući Plutonu, ponovno si u lošem raspoloženju koje bi se lako moglo pretvoriti u samosažaljenje, ako ne obuzdaš svoje emocije. Moraš se organizirati, djevice. Jedan od razloga zašto patiš leži u nedostatku osobne organizacije. Raspadaš se po šavovima i moraš preuzeti kontrolu! Ovo je tvoj život. Ne dopusti da ti postane teret.

Škorpion

(23. listopada - 21. studenog)

Poput lava, i ti ćeš osjećati kao da se nešto dobro trebalo dogoditi, a nije. Tvoj je problem, međutim, povezan s intimnim životom i ljubavi. To može značiti spoj koji se nije dogodio ili ideju da te netko zavarao u smislu onoga što želi od veze. Iako nećeš osjećati istu vrstu 'zadirkivanja' kao lavovi, osjećat ćeš se izostavljeno, prevareno, izigrano od strane nekoga kome si vjerovala. Iako će ti današnji dan biti ispunjen zbunjenošću, ljutnjom i negativnim mislima, do sutra ćeš opet biti ona stara!  

Možda te zanima... 3 stvari koje uzrokuju stres kod horoskopskih znakova Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.