Psiha i seks Moje emocije 09. kolovoza 2016.

Otkrij kako ti Facebook može upropastiti ljubavnu vezu

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Poneki status koji objavi tvoj partner ili ti može biti pogrešno protumačen. Ako tvoj partner objavi kako nije raspoložen ti ćeš to protumačiti kao da ste ti kriva za njegovo raspoloženje, a on možda jednostavno nije raspoložen samo za druge ljude, ali ne i za tebe.

  • Ako ste ovisni o statusima na Facebooku vas dvoje nećete imati tema za razgovor kada se vidite, jer ćete znati sve što se toga dana događalo. Prema tome, smanjite malo objave na svom zidu.
  • Postovi na zidu tvoga partnera koji su mu upućeni od strane njegovih bivših ili prijateljica možeš pogrešno protumačiti, pa možeš postati ljubomorna ili paranoična. On ne može kontrolirati što će mu netko napisati na zidu, pa prema tome nemoj ni to uzimati zdravo za gotovo.
  • Izjave ljubavi sačuvaj za vrijeme kada ćeš ga vidjeti uživo, jer to što ćeš napisati na njegovom zidu neće imati veliki utjecaj na njega. To može značiti samo da će svi tvoji, a i njegovi prijatelji znati tvoje osjećaje.
     

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.